Risingflowradio
Image default
Mode en Kleding

Wat te dragen bij een strandhuwelijk

Je kunt je afvragen wat je gaat dragen op een strandbruiloft als je de uitnodiging voor het eerst ontvangt. Je kunt de stijl en de bewoording van hints bekijken of kiezen om een ​​paar richtlijnen voor strandhuwelijkskledij te volgen.

 

Richtlijnen voor kleding voor kleding

Hoewel de juiste etiquette stelt dat uitnodigingen geen kledingcode moeten vermelden, is het vaak noodzakelijk voor het moderne stel. Met huwelijksthema’s en stijlen, gaande van kostuum tot elegant tot country, kan het moeilijk zijn voor gasten om goede kleding te onderscheiden zonder een beetje hulp. Voor strandhuwelijken kan het uiterlijk variëren van extreem casual tot zwart stropdas.

 

Gasten moeten eerst de huwelijksuitnodiging controleren om te zien of er een notatie is over de formaliteit of kleding voor de bruiloft.

 

Black Tie of Black Tie Optioneel

De lijn “zwarte das optioneel” suggereert een formele strandbruiloft, meestal ’s avonds. Vrouwen moeten een lange formele jurk dragen. Donkere grijstinten, browns, marines, purples, bourgondië of greens zijn geschikte kleurkeuzes. Mannen moeten een donker pak en stropdas dragen. Een trouwjurk met zwarte stropdas geeft smokings aan voor mannen en lange formele jurken voor vrouwen.

 

Strandformeel

Zomer bruiloft gast slijtage

Hoewel dit nog steeds een formele dresscode is, laat dit een klein beetje ruimte over voor gasten als het gaat om kleur en stijl. Levendige kleuren voor zowel mannen als vrouwen zien er prachtig uit. Heldere tinten, rood, paars of koraal zijn geschikt in formele overhemden, dassen en jurken voor speciale gelegenheden.

 

Jurk Casual

Een chic informeel verzoek duidt vaak op een meer informele uitstraling. Sundresses en sociale zomerjurken zijn perfect voor vrouwen, terwijl mannen een linnen pak of overhemd en broekje kunnen dragen en er passend uitzien.

 

Vakantie kleding

Vakantie kleding suggereert een zeer informele dresscode. Dit kan een leuk zomers printshirt betekenen voor mannen met een kaki broek of een korte damesjurk met patronen. Hoewel de dresscode casual mag zijn, moeten gasten toch voorkomen dat ze een spijkerbroek of korte broek dragen. Dit type jurk kan ook worden aangegeven door de termen badkleding of casual kleding.

 

Kinderkleding

Uitgenodigde kinderen op bruiloften moeten zich kleden in kleding die in dezelfde lijn valt als de volwassen kleding. Voor zeer jonge kinderen, zoals peuters en baby’s die nog in de luiers zitten, kan het meenemen van een verandering van comfortabelere kleding voor de receptie aangewezen zijn als de bruiloftskledij formeel is. Neem contact op met het echtpaar of hun naaste familie om erachter te komen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com