Risingflowradio
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekering

Vindt u het belangrijk dat uw zorgverzekeraar in de buurt zit en zich sterk maakt voor goede zorg uw regio? Kijk dan eens naar de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. In de provincies Gelderland en Overijssel rekenen inwoners al 150 jaar lang op de persoonlijke benadering van zorgverzekeraar Salland. 

Wij richten ons op het bereikbaar maken van goede zorg voor iedereen. Met een zorgverzekering van Salland hoeft u niet bang te zijn dat u een te hoge premie betaalt. Wij houden deze altijd zo laag mogelijk, omdat we niet gericht zijn op het maken van winst.

Basispremie zorgverzekering Salland

Bij Salland betaalt iedereen dezelfde basispremie voor de zorgverzekering in 2021. Wij maken geen onderscheid in leeftijd of gezondheid. Een deel van de premie investeren wij direct terug in de zorg, omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg, gaan wij in gesprek met veel zorgverleners in de regio. Op deze manier kunnen we ook afspraken maken over de kosten en de kwaliteit van behandelingen. Wij weten precies wat er gaande is op het gebied van zorg en kunnen u altijd adviseren over de zorgverlener die geschikt is voor u.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen

Een basisverzekering voor zorg is niet voor iedereen voldoende. Wellicht heeft u meer fysiotherapiebehandelingen nodig, of wilt u gebruik kunnen maken van alternatieve geneeswijzen. In dat geval kunt u de basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Bij Salland heeft u keuze uit vijf verschillende aanvullingen. Ook tandartskosten worden niet vergoed vanuit het basispakket. Als u hiervoor verzekerd wilt zijn, kunt u één van de drie tandartsverzekeringen afsluiten die wij bieden. Weet u niet goed welke verzekering het beste aansluit bij u? Dan helpen wij u graag om de juiste keuze te maken.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Dé stichting als je zoekt naar begeleid wonen voor jongeren

Wasbare luiers zijn een verantwoorde keuze voor jouw kleintje én de planeet