Risingflowradio
Image default
Zorg

Wasbare luiers zijn een verantwoorde keuze voor jouw kleintje én de planeet

We zijn ons er inmiddels wel pijnlijk van bewust; we laten een behoorlijke ecologische voetafdruk op onze geliefde planeet. Een voetafdruk die, wanneer we geen moeite doen om onze menselijke invloed te beperken, desastreuze gevolgen zal hebben. Gelukkig zetten steeds meer mensen stappen in de goede richting en zijn er ook tal van bedrijven die met je meedenken. Zo ook Kaatje Katoen. Daar ben je aan het juiste adres voor mens- en milieuvriendelijke producten zoals wasbare luiers en wasbaar maandverband.

Producten van natuurlijke materialen, beschikkend over certificaten

Koop je wasbare luiers bij deze aanbieder? Dan mag je erop rekenen dat je producten aanschaft die uitsluitend van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Ze beschikken bovendien over het Fairtrade-, Oekotex-100- of GOTS-certificaat. Behalve de wasbare luiers en wasbaar maandverband zijn er ook andere verzorgingsproducten verkrijgbaar zoals wasbare zwemluiers, billendoekjes en zoogkompressen.

Persoonlijke adviezen over herbruikbare verzorgingsproducten

Kaatje Katoen begon in 1992 als pionier met een katoenen luierservice. Dertig jaar na de oprichting zijn de producten steeds meer in de maatschappij geïntegreerd geraakt en is het assortiment behoorlijk uitgebreid. De aanbieder ziet zich niet enkel als verkooppunt, maar fungeert ook graag als informatiepunt. Weet je niet welke wasbare luiers je voor je kleintje moet kopen? De consulenten adviseren je hier in een persoonlijk gesprek graag over.

Maatschappelijk verantwoorde producten aanschaffen

Zoals gezegd is ook wasbaar maandverband bij dit bedrijf verkrijgbaar. Ook dit is gegarandeerd milieu- en gebruiksvriendelijk en onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt. Over het maatschappelijk verantwoorde karakter van de producten hoef je je, net als over de kwaliteit, dus geen zorgen te maken. De aanbieder onderhoudt nauwe contacten met alle producenten en volgt ontwikkelingen op dit gebied op de voet. Op deze manier zijn de consulenten jou optimaal van dienst. Zij zijn telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar. Ook kan er een gesprek via Whatsapp worden gestart.