Risingflowradio
Image default
Kinderen

Een BIBS speen, speelgoed en andere cadeautjes koop je in de online babywinkel

Ben jij op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan kun je zeker iets vinden in de online babywinkel van Ikenmijnmama. Zij verkopen allerlei praktische en leuke producten voor tijdens de zwangerschap en de eerste jaren van het kind. Hun focus ligt op duurzaam en veilig, waardoor er allerlei soorten speelgoed, kleding, meubels en andere handige dingen worden verkocht die zijn gemaakt van bijvoorbeeld hout en katoen. Als je een duurzaam cadeautje wilt kopen voor een pasgeborene, dan is een BIBS speen een echte aanrader.

Wat is er dan zo geweldig aan een BIBS speen?

Een BIBS speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dat materiaal is niet alleen makkelijk te reinigen en absoluut non-toxisch. Het ligt ook nog heerlijk in de mond. De flexibiliteit en het fijne gevoel van natuurlijk rubber stimuleren de zuigreflex van het kind, wat ervoor zorgt dat ze beter drinken uit de speen en beter ontspannen met behulp van de fopspeen. Je kunt een BIBS speen kopen in drie verschillende maten. De grootste (maat drie) is bedoeld voor kinderen vanaf anderhalf jaar. De kleinste (maat één) is het meest geschikt voor baby’s van nul tot zes maanden.

Leuke accessoires maken het leven kleurrijker

Naast een BIBS speen, kun je ook een vrolijk speendekentje en/of speenkoord kopen in de online babywinkel. Daarnaast zijn er allerlei andere leuke accessoires te vinden die de baby nog schattiger maken zoals leuke mutsjes, haarbanden en tulbanden. Er worden ook een heleboel praktische producten verkocht die het leven van mama en papa gemakkelijker maken zoals speciale keukenspullen voor kinderen, meubels voor in de kinderkamer, autostoeltjes en een borstkolf. 

Vragen zijn altijd welkom

De klantenservice van Ikenmijnmama staat altijd voor je klaar. Als je een vraag hebt over een bepaald product, of hulp nodig hebt bij het gebruiken van de online babywinkel, dan kun je altijd contact opnemen. Zij helpen je om de beste BIBS speen te kopen of een ander geweldig kraamcadeau.