Risingflowradio
Image default
Mode en Kleding

Zo belangrijk is een goede voedingsbh

Zo belangrijk is een goede voedingsbh

Het belang van een goede voedingsbh wordt nog wel eens onderschat door veel vrouwen. De reden die dan vaak wordt gegeven, is dat een voedingsbh er totaal niet vrouwelijk uitziet en ze er dus absoluut niet mee willen lopen. Ondanks het feit dat dit absoluut niet meer het geval is, zien we toch dat er eigenlijk te weinig vrouwen kiezen voor het gemakt van een voedingsbeha. Hetzelfde is eigenlijk gaande met dragen van een sport beha. In verhouding tot hoeveel vrouwen er eigenlijk sporten, is er maar ongeveer de helft misschien iets meer die ook daadwerkelijk een sportbh draagt. Ondanks het feit dat het ontzettend belangrijk is voor de borsten, zien we dat dit weinig tot geen indruk maakt op ze. Om je het belang van een voedingsbh te benadrukken, hebben we hieronder een aantal voorbeelden voor je uitgewerkt. 

Kies voor gemak

Net als als dat vrouwen die sporten kiezen voor een sport bh met voorsluiting, kiezen veel vrouwen die borstvoeding geven voor een voedingsbh. Je kunt namelijk overal waar je maar wilt één van de beide cups eenvoudig losklikken op deze manier je baby voorzien van voeding. Ideaal, vind je niet? Zo hoef jij je dus nooit zorgen te maken over het feit of er eventueel een aparte ruimte aanwezig is, waar jij je kind kunt voeden, want je kunt het overal en altijd probleemloos doen.

Extra ondersteuning

Vooral in de beginperiode is het vaak allemaal nog ietwat onwennig wanneer je borstvoeding geeft. Er is natuurlijk ook wel het nodige met je lichaam gebeurt. Het kan daarom dus zomaar zijn, dat jij ineens van cup d naar cup f bent gegaan, wat dus betekent dat je borsten ineens een stuk zwaarder zijn. Hoe fijn is het dan, dat deze extra worden ondersteunt door het dragen van een goede bh? Deze bh verdeeld namelijk het gewicht, waardoor jij gewoon je gang kunt gaan. Je zult merken dat je na het dragen van een voedingsbh een stuk minder last hebt dan voorheen.

Conclusie

Uiteraard blijven er altijd vrouwen van mening dat het dragen van een voedingsbh niet prettig is, ondanks dat is het zeker aan te raden het wel te proberen. We zijn er namelijk bijna van overtuigd, wanneer jij eenmaal het gemak hebt ervaren, je vrijwel nooit meer anders wilt. Doordat het ontzettend prettig dragen is, doe je niet alleen jezelf, maar ook je kindje hiermee een plezier. Dit komt doordat je op iedere plek je kind borstvoeding kunt geven, dus je baby wanneer het honger heeft niet hoeft te wachten totdat je een geschikte plek hebt gevonden.