Risingflowradio
Image default
Mode en Kleding

Garmin – Een merk met traditie en ervaring

Sinds 1989 is het merk Garmin een wereldleider op het gebied van navigatie, met geavanceerde producten die mensen helpen hun doelen te bereiken. Vandaag de dag zijn Garmin-producten overal te vinden waar mensen onderweg zijn. Ontdek nu de vele manieren waarop Garmin-producten u kunnen helpen op uw weg naar een actiever en gezonder leven en #BeatYesterday!

Fitness – #BeatYesterday!
Elke dag een beetje hoger, verder, sneller – of gewoon #BeatYesterday! Wearables van Garmin helpen u precies dat te doen. Fitnesstrackers en GPS smartwatches van Garmin zijn de perfecte metgezellen voor een actieve, avontuurlijke levensstijl en helpen u een gezonder en fitter leven te leiden. Of u nu een beginner bent of een ambitieuze atleet, Garmin heeft een toestel voor iedereen. De mogelijkheden voor een persoonlijke #BeatYesterday zijn legio. Gewoon je eigen stinker vaker overwinnen, meedoen aan de volgende 5 km loop of misschien je eigen beste tijd kraken in de volgende halve marathon. Van de klassieke fitnesstracker, tot perfecte horloges voor hardlopers, tot de GPS multisport smartwatch voor veelzijdige sportactiviteiten. Met de modellen uit de Venu- en vívo-serie richt Garmin zich op perfect op elkaar afgestemde smartwatches voor een inspannend en slim dagelijks leven met regelmatige fitnesstraining. Met horloges uit de Forerunner-serie traint u nog doelgerichter en bereikt u elke dag een beetje meer.

Buiten – Actieve levensstijl in de natuur
Geniet van fietsen, wandelen of andere avonturen in de vrije natuur. Maak tochten en verken de diversiteit van het landschap, zelfs op onbekend terrein. Dankzij de vele GPS functies, optimale tools voor tour planning en routing functies en het juiste kaartmateriaal, zijn Garmin toestellen en wearables van de fēnix serie de beste keuze om de gewenste bestemming buiten de gebaande paden te bereiken.