Risingflowradio
Image default
Mode en Kleding

Overhemden: Nette bedrijfskleding met een unieke uitstraling van uw bedrijf

Het imago van uw bedrijf is van groot belang en nette bedrijfskleding is hier een essentieel onderdeel van. Werknemers moeten er representatief uitzien en met de juiste bedrijfskleding kan dit doel bereikt worden. Goede overhemden zijn hierbij zeer belangrijk.

Een net overhemd valt op en kan worden gecombineerd met verschillende kledingstukken. Daarnaast is er op een overhemd genoeg ruimte voor treffende bedrijfsslogans of het bedrijfslogo. Op deze manier zorgt een bedrijfsoverhemd niet alleen voor de juiste uitstraling, maar kan deze kleding ook als onderdeel van de marketing worden gezien. Op deze manier zorgt bedrijfskleding voor gratis reclame!

Hurricane overhemd bedrukken

Er zijn bedrijven die zich specialiseren in het ontwerpen van bedrijfskleding. Het bedrijf Hurricane behoort tot deze categorie en is de perfecte plek om geschikte overhemden en blouses te vinden. Van lange tot korte mouwen, Hurricane overhemden zijn in verschillende varianten te vinden. Door uw eigen logo of andere teksten toe te voegen kunt u bedrijfskleding persoonlijker maken.

Hurricane overhemden worden gezien als overhemden van hoge kwaliteit en dit geldt niet alleen voor de overhemden, maar ook voor de levering en scherpe prijzen, die zorgen voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Met name door de unieke combinatie van kwaliteit en het laten bedrukken zorgt ervoor dat veel bedrijven graag in zee gaan met Hurricane. Een overhemd borduren zorgt voor een duurzaam product die op maat gemaakt is.

Ruime keuze dankzij een groot assortiment

Het assortiment van Hurricane gaat verder dan enkel verschillende soorten overhemden. Deze nette bedrijfskleding is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de flexibiliteit omtrent het bedrukken van overhemden, kunnen deze overhemden in verschillende branches gebruikt worden. Van horecagelegenheden tot de zakelijke dienstverlening, voor elke branche zijn er passende modellen.

Overhemden van Hurricane zijn tevens in verschillende kleuren en materialen aan te schaffen, die afkomstig zijn van verschillende merken. Van Kummel tot B&C, bij Hurricane is ook de keuze qua merken zeer ruim. Al deze verschillende factoren zorgen ervoor dat er talloze combinaties gemaakt kunnen worden en hierdoor voor elk bedrijf de perfecte bedrijfskleding te maken is.

Kwaliteit staat voorop bij Hurricane kleding

De verschillende grote merken die u bij Hurricane kunt vinden bieden hoge kwaliteit aan en hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit bedrijfskleding. Daarnaast zijn de gekozen bedrukkingen en borduursels ook van hoge kwaliteit, zodat de betreffende bedrijfskleding zeer lang mee kan. Een overhemd bedrukken laten uitvoeren door een partij met ervaring zorgt ervoor dat deze bedrijfskleding niet zomaar vervaagt of kapot gaat. Met meer dan 30 jaar ervaring in de kledingbranche wordt Hurricane kleding gezien als een betrouwbare partij op het gebied van bedrijfskleding.