Risingflowradio
Image default
Aanbiedingen

Beste ultralichte en budget mini-bluetooth-luidsprekers

Het hele punt van een luidspreker op reis is dat het gemakkelijk in te pakken is en de moeite waard is om op reis te gaan in de eerste plaats. Dat betekent lichtgewicht (bij voorkeur minder dan 1 pond), compact en gemakkelijk mee te nemen. Als de batterij langer meegaat dan een gehaktbroodnummer, is dat een bonus en moet deze functies bevatten zoals een microfoon aan boord, waterdichtheid en oh ja-goed geluid.

Deze superlichte reisluidsprekers zijn ook de beste budgetluidsprekers op de lijst, dus het doet geen kwaad dat ze draagbaar en betaalbaar zijn. Tegenwoordig heb je voor een scherpe prijs al goede JBL speakers, maar als je nog een stapje verder wil gaan kun je ook kiezen voor de betere kwaliteit van Bose speakers.

Muziek is belangrijk, zeker onderweg luisteren veel mensen

Muziek is een essentiële reis. Laat nooit iemand je anders vertellen. Je zou niet doodvallen op een vlucht van 10 uur zonder je koptelefoons (BOSE als je ze kunt krijgen) en een smartphone met Dashboard Confessional en alle podcasts die je aankan. Maar wat gebeurt er als je landt?

Koptelefoons worden steeds populairder

Koptelefoons zijn geweldig om te reizen, maar het is moeilijk om contact te maken met de lokale bevolking en andere reizigers als je in je eigen wereld bent. Zet de koptelefoon af en begin met het feest in het zwembad van het hotel, de gemeenschappelijke ruimte van het hostel, Airbnb gevuld met vrienden of gewoon je hoofd klappen terwijl je klaar bent in de ochtend. Mini-bluetooth-luidsprekers zijn de afgelopen jaren behoorlijk goed uitgevallen. Reisluidsprekers zijn lichter, draagbaar, waterbestendiger, stijlvol en gaan lang mee dan ooit tevoren – om nog maar te zwijgen van betaalbaar.

Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende lichtgewicht bluetooth speakers te gebruiken, het is maar net waar je naar op zoek bent. Als je onderweg je muziek leuk vindt en je veel gebruik maakt van speakers zijn er een paar geweldige lichtgewicht opties. Hier zijn 8 van mijn favoriete Bluetooth-luidsprekers voor onderweg om in te pakken voor uw volgende vakantie.

  • Polk Bit
  • Polk-zwemmer
  • Anker Soundcore 2
  • JBL Clip 2
  • Fugoo Go
  • UE Boom 2
  • Fugoo Bluetooth-luidspreker
  • JBL Charge 3 waterdichte Bluetooth-luidspreker
https://www.iiav.nl/speaker/bluetooth/