Risingflowradio
Image default
Bedrijven

Opgeblazen speaker

Opgeblazen speaker

Wanneer een speaker is opgeblazen, betekent dit eigenlijk dat de spoel beschadigd is. Dit gebeurt meestal als de luidspreker een gestoord signaal ontvangt of als je meer vermogen op één plek zet dan waar de specificatie van het ontwerp om vraagt. Het resultaat kan vervormd geluid en/of gekraak zijn, wat er zelfs toe kan leiden dat er helemaal geen geluid meer uit komt! Soms merken mensen ook een verbrande geur uit hun luidsprekers als gevolg van oververhitting, mede veroorzaakt door een te hoge belasting van de boordelektronica (vooral video).

Karaoke zelf organiseren

Karaoke zelf organiseren is zo populair geworden dat bedrijven als Yamaha gespecialiseerde microfoons maken die speciaal zijn ontworpen als onderdeel van hun muzieksystemen; deze apparaten worden op de markt gebracht onder merknamen als “Yamaha Entertainment Pro Audio” (het moederbedrijf is ook eigenaar van Korg Inc., dat toetsenborden fabriceert).

Zing de nieuwste hits en klassiekers thuis uit volle borst mee op een privé-karaokeset. Je kunt naar een bekende bar gaan, maar je kunt er ook een organiseren in een willekeurige omgeving – van familiefeestjes tot dansfeesten die de hele nacht door beroemdheden zelf worden georganiseerd! Ontdek vandaag nog welke apparatuur nodig is voor deze geweldige ervaring

DAB radio

Technologie evolueert altijd, en de toekomst van radio zal geen uitzondering zijn. Moderne technologieën zoals smartphones hebben het voor mensen gemakkelijk gemaakt om van hun oude media-apparaten (zoals TV’s) over te stappen op nieuwe met meer mogelijkheden. Kunt u zich een wereld zonder TV voorstellen? Als de huidige trends doorzetten, kan die wens werkelijkheid worden. Fabrikanten beginnen namelijk DAB+ radio’s te bouwen die kunnen afstemmen op extra zenders dan voorheen, een hogere geluidskwaliteit hebben en over fysieke knoppen of schermen beschikken waardoor ze gemakkelijker te ontvangen zijn.

Internet radio

Zit je vast in je auto en wil je gewoon de radio aanzetten voor wat muziek? Met een internetradio zijn al die favoriete zenders met één klik te beluisteren. Het maakt niet uit uit welk land of welke staat ze komen, we kunnen ze vinden omdat er wifi bij betrokken is!

 

https://audiogigant.nl/speakers/hoe-klinkt-een-opgeblazen-speaker/