Risingflowradio
Image default
Bedrijven

Zo snel mogelijk van uw beleggingspand af

Beleggingspand verkopen

Wilt u uw beleggingspand zo snel mogelijk verkopen? Bij ons kan dit! De Nationale Vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in het aankopen van beleggingspanden. Wij beschikken over een landelijk netwerk van particuliere beleggers. Hiermee brengen wij vraag en aanbod bij elkaar zonder hierbij een makelaar in te schakelen. Bij ons bespaard u duizenden euro’s aan makelaarskosten en hoeft u ook nog eens geen notariskosten te betalen. Beleggingspanden worden bij ons verkocht door middel van ‘stille verkoop’. Het pand wordt niet aangeboden op de openbare markt. Wanneer u zich bij ons aanmeldt kunt u gratis een vrijblijvende waardebepaling ontvangen.

 

Belasting beleggingspand

Wanneer u een beleggingspand minder dan een half jaar in bezit heeft, krijgt u de 2% overdrachtsbelasting die aan het begin betaald is terug. Heeft u het beleggingspand langer dan een half jaar in bezit, dan betaald u wel 2% overdrachtsbelasting. Dit percentage geldt echter alleen bij een woonhuis, bij een bedrijfspand is de overdrachtsbelasting 6%.

 

Waarom kiezen voor De Nationale Vastgoedportefeuille

Wij zijn actief in het aankopen van beleggingspanden door heel Nederland, in alle soorten en staten. Bij de keuze voor ons bespaard u duizenden euro’s aan makelaarkosten. BIj ons bent u verzekerd van een snelle en directe verkoop en voorkomt u daarom dus een langdurig verkooptraject. Wij doen biedingen zonder financieringsvoorbehoud, hierdoor bent u ook verzekerd van een verkoop.

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/beleggingspand-verkopen/