Risingflowradio
Image default
Woning en Tuin

Keuken tegel mozaiek voor een unieke keuken

Ben je je saaie tegels in de keuken helemaal moe? Wil je een keer echt iets anders? Iets unieks, iets bijzonders, iets dat niet iedereen in de keuken heeft? Ga dan voor mozaiek in de keuken! Mozaiek steentjes kent iedereen wel. Vooral als je op vakantie bent geweest in Zuid-Europese landen of Marokko of Tunesië dan ben je ze vast en zeker tegengekomen. In deze landen zijn ze dol op de steentjes, en terecht! Ze stralen en maken iedereen vrolijk. Keuken tegel mozaiek steentjes zorgen voor een unieke en schitterende keuken!

Creëer unieke patronen met keuken tegel mozaiek

Gooi al je saaie (witte) tegels eruit en sla alle kleuren keuken tegel mozaiek steentjes in die je kan vinden. Je hebt ze namelijk in alle kleuren van de regenboog en dit betekent dat je er van alles mee kunt creëren. Tevens zijn ze beschikbaar in matte en glanzende versies. Wees niet bang om te experimenteren. Leg gewoon wat kleurtjes op een willekeurige volgorde en kijk wat er gebeurt. Durf voor wat fellere kleuren te gaan als je niet bang bent om op te vallen. Voor je het weet heb je unieke patronen gecreëerd met de keuken tegel mozaiek. Plak ze gemakkelijk op de muur en geniet van je prachtige unieke keuken!

Ook leuk in de tuin

Je zou het misschien niet direct denken, maar mozaiek steentjes zien er ook prachtig uit in de tuin. Je kan ze plakken op potten van planten of tegen de muur van je berging. Maar je kunt er ook een schitterende pad mee creëren in de tuin. Behalve in de keuken en tuin zijn ze ook leuk om te gebruiken in de badkamer, gang en woonkamer. Dus wees niet bang en ga snel aan de slag!  

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-keuken/