Risingflowradio
Image default
Bedrijven

Een vloersticker die langer meegaat

Je zult misschien wel weten dat een vloersticker gebruikt kan worden voor allerlei verschillende doeleindes. Zowel reclame, wegwijzing als decoratie zijn dingen waar vloerstickers voor worden ontworpen. Het is dan wel van belang dat het opvalt en mensen er niet zomaar overheen wandelen. Een slimme manier op ze beter op te laten vallen is door felle kleuren en aparte vormen te gebruiken. Als er veel tijd wordt gestopt in het bedenken en ontwerpen van zo’n sticker moet het ook goed op de vloer blijven zitten en niet na een paar dagen al half eraf liggen. Om je hiermee te helpen hebben wij enkele tips voor je op een rijtje gezet!

 

Wat zijn slimme tips?

–          Vermijd scherpe hoeken

Omdat je vandaag de dag stickers in elke vorm kan designen die je maar wilt. Hoe leuk dat idee ook is, wordt het afgeraden om scherpe hoeken te verwerken in het design. De reden hiervoor is dat dit er vaak voor zorgt dat de sticker alleen maar snel loslaat.

 

–          Plak niet direct op het looppad

Natuurlijk wil je dat er gelopen wordt waar je sticker geplakt wordt, maar bedenk wel dat de levensduur van een vloersticker afhankelijk is van hoeveel eroverheen wordt gelopen. Plak het daarom ergens waar niet extreem veel gelopen wordt, maar het zeker wel gezien wordt.

 

Kwaliteit van vloersticker boven kwantiteit

Je kunt ervoor kiezen om heel veel vloerstickers rond te plakken, maar een vloersticker van kwaliteit levert veel beter resultaat op. 5 mooie stickers slaat beter aan bij klanten dan 20 half kapot getrapte stickers.

 

https://endlessbranding.com/vloersticker/