Risingflowradio
Image default
Onderwijs

Een maatwerk taaltraining bij een eersteklas taalinstituut

We leren als mensen continu van elkaar. Soms ongemerkt tussendoor. Vaak ook georganiseerd op school, tijdens een vervolgstudie of training. Leren in een zakelijke context heeft als doel de werkprestaties te verbeteren en / of uit te breiden. Bij taleninstituut The Square Mile gaat het erom – we citeren de website www.thesquaremile.nl – “ (…) mensen de kracht geven om te excelleren in een vreemde taal en zo zakelijke successen te boeken. (…) “. Hoe succes eruitziet, verschilt van bedrijf tot bedrijf en van persoon tot persoon. Twee mogelijke doelstellingen van een business gerichte taalscholing zijn:

  • leren om effectief te vergaderen;
  • leren om correcte offertes op te stellen.

Mensenwerk staat voorop bij The Square Mile. Het team bestaat uit betrokken, enthousiaste en bovenal deskundige taaltrainers en trainingsmanagers. De trainers zijn in veel gevallen native speaker. U kunt er dus zeker van zijn dat de taaltraining Chinees, Spaans, Italiaans, Arabisch of Engels die u volgt van hoog niveau is.

The Square Mile is in 2002 opgericht. Aan het hoofd staat directeur Richard Brame. Richard is opgeleid tot zakelijke taaltrainer en staat al twintig jaar garant voor eersteklas taalopleidingen. Iedere klant wordt op transparante en professionele wijze te woord gestaan. De trainingen worden aangepast aan de behoeftes en wensen van de deelnemers. “Een zakelijke taaltraining op maat” noemt The Square Mile dat. Met veel bedrijven wordt een duurzame relatie onderhouden. Na de eerste taaltraining volgen vaak opfriscursussen.

Misschien vraagt u zich af waar de naam The Square Mile voor staat? Zo heet het internationaal georiënteerde, zakelijke hart van Londen dat ook bekend staat als City of London of The City. Het financiële en historische hart van de deze wereldstad is maar drie vierkante kilometer groot. Samen met twaalf boroughs vormt The Square Mile Inner London. Daarom heen ligt Outer London dat op zijn beurt binnen Greater London valt.

Tot slot van dit artikel het telefoonnummer en emailadres van The Square Mile: +31 71 532 3356, info@thesquaremile.nl. We wensen u een vruchtbare en leuke taaltraining toe!

https://www.thesquaremile.nl