Risingflowradio
Image default
Huishoudelijk

Het beste wasrek vinden

Het beste wasrek vinden

Het zorgt voor een grote uitdaging om het Beste wasrek te kunnen vinden. We staren ons vaak blind op de prijzen, maar de reviews zeggen ons veel meer. Zo weet je precies of ze goed en stevig staan, want kleren wegen nogal wat voor de relatief dunne lijntjes. Wij raden je ook aan om op het label best getest te letten zodat je zeker weet dat je een goede koopt. De maximale draagkracht of belasting is vanwege het gewicht van de kleren daarom ook het belangrijkste om te weten. 

Een handdoek die nat is weegt immers veel meer als een nat t-shirt. Tevens is het ook handig om te kiezen voor een model dat je in kunt klappen. Dit zorgt ervoor dat je hem ook wat makkelijker kunt opbergen. Zo hoef je geen hele kamer in te richten voor de was. Voor de mensen die op een flat of appartement wonen raden wij het aan om een hangend rekje te nemen. Deze kun je aan de deur hangen, want meestal zijn deze ruimtes te klein voor een volledig wasrek. In de zomer kan je er natuurlijk wel eentje op het balkon zetten, zodat de wind er goed doorheen kan gaan en de was lekker snel droog is.

Een paar slimme tips

Het is belangrijk dat je bij het wasrek ook kijkt naar de vloer die je hebt. Je verplaatst het nog wel eens of dit gebeurd onbedoeld. Bij laminaat is het dan ook een echte aanrader als er van die plastic doppen onderzitten of dat je er eventueel hoge viltjes onder kunt plaatsen. Daarnaast zijn we niet allemaal even lang. Het is dus belangrijk om op de hoogte te letten. Je moet namelijk wel fijn kunnen werken, want het is voor bijna niemand een hobby om de was op te hangen.