Risingflowradio
Image default
Huishoudelijk

Welke tafel is voor mij geschikt?

Ben jij op zoek naar een stoere robuuste eikenhouten tafel in huis? Een echte eye-catcher van massief hout of juist een industriële combinatie van een massief houten tafelblad met een stalen onderstel? Er zijn diverse keuzes die je kunt maken. Bekijk wat het beste past bij jouw interieur. Past een natuurlijke houten kleur bij je huidige interieur, welke materialen komen er terug in je inrichting en zoek je een tafel die in je interieur past of er juist uit springt? Ga je voor een kloostertafel, een boomstamtafel of toch een industriële tafel?

Veel vragen die je moet beantwoorden voordat je een goede keuze voor een tafel kunt maken. Kijk ook alvast naar bijpassende stoelen en de afmetingen die je nodig hebt. De ruimte die je hebt in je eetkamer of woonkamer bepaalt natuurlijk de maat van de tafel en of je kiest voor stoelen die je onder de tafel schuift of stoelen die daar niet aan hoeven te voldoen.

Op Tafels99.nl vind je veel van deze tafels terug en mooie bijpassende design stoelen, zodat iedereen een geschikte inrichting samen kan stellen. Bekijk de nieuwe collectie voor 2017 die bestaan uit handgemaakte tafels van de allerhoogste kwaliteit ontworpen met echt vakmanschap. Door de natuurlijke samenstelling van het hout is geen enkele tafel hetzelfde en heb je altijd een uniek natuurproduct bij jou in huis staan. Tafels die op voorraad zijn worden al binnen 5-10 werkdagen geleverd, een echte maatwerk tafel die precies naar al uw wensen wordt gemaakt is in ongeveer 4 tot 6 weken klaar!

https://www.tafels99.nl/