Risingflowradio
Image default
Onderwijs

Culturele activiteiten voor de hele school

Niets is zo leuk als met de hele school een fijne georganiseerde dag te hebben. Niet alleen de onderbouw of een activiteit voor groep 8, nee gewoon met zijn allen! Tijdens de pandemie hebben we meer dan genoeg in kleine groepjes gedaan; nu het weer kan is het juist leuk om met de hele school iets te ondernemen! Grote Broer kan hierbij helpen! Op deze manier gaan alle groepen, van de kleuters tot aan de schoolverlaters, zich verdiepen in kunst disciplines door middel van enthousiasmerende workshops. Wij regelen alles en ontzorgen de school volledig! What’s not to like? 

Cultuur project voor alle klassen

Een school breed project, makkelijk gezegd dan gedaan. Grote Broer heeft een variërend aanbod met allerlei workshops die leuk zijn voor de allerkleinste maar ook voor de 8e groepers! Neem een kijkje in ons aanbod met workshops voor de hele school. Stel je voor: de hele school druk in de weer met allerlei kunst disciplines, van beeldende kunst en theater tot aan dans en digitale media. Voor ieder iets wils. Door onze professionele workshopdocenten wordt de workshop perfect op maat gemaakt voor de leeftijd. Zo beleefd de hele school een leuke dag!

Circus op school

Een thema waarbinnen de hele school geactiveerd kan worden is circus! Wie moet er nu niet lachen om een clown of is verwonderd door een goochelaar? En klinkt jouw hart ook in je keel wanneer je aan de kunstjes van acrobaten denkt? Breng de circus naar school en organiseer circus activiteiten voor alle klassen! Tijdens de circusspelen legt een van onze workshopdocenten en tevens circusartiesten de leerlingen haarfijn uit hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat in een circus. En die wonderlijke trucjes? Die leren ze nu zelf! Wie kan het beste jongleren? Of op een mini-fietsje crossen? Alles wordt uit de kast getrokken voor een feestelijke dag voor de hele school!

https://www.grotebroer.nl