Risingflowradio
Image default
Bedrijven

Betaalbare ledlampen en uitstekende service bij Led Design Holland

Lichtplannen worden niet alleen gemaakt voor grote theatervoorstellingen, ook in de Retail is het gebruikelijk bewust om te gaan met de verlichting. Licht heeft namelijk veel invloed op het koopgedrag van mensen. Lampen kunnen de sfeer bepalen en de visuele aantrekkingskracht van producten vergroten. Welke lamp geschikt is hangt onder meer af van de afmetingen van de ruimte, de inval van zonlicht en het soort artikel dat verkocht wordt. U kunt zich voorstellen dat verse groenten en fruit om ander licht vragen dan sieraden. De kleine boekwinkel om de hoek vraagt om andere armaturen dan de XL kleding outlet.

Led Design Holland is een professional op het gebied van lichtplannen. De firma werkt veel voor Verenigingen van Eigenaren. Daarnaast staat LDH bekend als expert op het gebied van detailhandel en industriele LED verlichting. LDH zorgt voor de inkoop van ledlampen tegen scherpe prijzen. Natuurlijk worden de leds ook voor u opgehangen. Goede service staat op nummer 1, ook als het project is afgerond. Dit betekent dat u altijd op Led Design Holland kunt terugvallen. Bijvoorbeeld als een lamp het begeeft of als u in een bepaalde ruimte toch extra licht nodig heeft.

Investeren in led betekent dat u direct bespaart op energiekosten. Dit geldt voor kantoor, showroom, horeca en werkplaats verlichting. Leds zijn enorm zuinige lampen. Ze gaan lang mee, dus dat scheelt ook in de portemonnee. Een derde financieel pluspunt van led is de subsidiemogelijkheid. Iedere ondernemer in Nederland die investeert in milieuvriendelijke en duurzame productiemiddelen kan de EIA aanvragen. Dankzij deze Energie Investeringsaftrek valt het bedrag dat u moet betalen aan inkomsten- of vennootschapsbelasting substantieel lager uit.

Wilt u meer weten over led. Heeft u een technische vraag over lichtkleur, lumen of CRI? Of zou u graag direct een kennismakingsafspraak maken met Led Design Holland? U kunt het team op werkdagen bereiken via het volgende telefoonnummer: 076 – 888 3300. Geeft u de voorkeur aan schriftelijke contact? U kunt uw verhaal kwijt op het online contactformulier. Een mail sturen mag ook.

Gerelateerde artikelen

Bent u op zoek naar een iemand voor een goede en professionele gitaarles in Ede?

Een vloersticker die langer meegaat

Verveling is goed voor je