Risingflowradio
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom trouwen op een kasteel?

Voor aanstaande bruiden is het kiezen van je trouwlocatie een van de belangrijkste beslissingen die je neemt voor je “grote dag” … afgezien van misschien het kiezen van je jurk en, oh ja, de bruidegom! Voor velen voldoet trouwen op een kasteel aan een kinderdroom om een dag prinses te zijn. De meeste kastelen bieden fantastische achtergronden, zowel binnen als buiten, om je perfecte dag in te kaderen. Van torentjes tot donjon, tronen tot grote zalen, grachten tot ommuurde tuinen, de architectuur en geschiedenis kunnen je in een oogwenk terugvoeren naar een vervlogen tijdperk, waar heren en dames wachtten op hun koningen en koninginnen.

 

Profiteer van een volledig bruiloftspakket 

Veel kastelen kunnen een volledig bruiloftspakket voor de bestemming aanbieden, waarbij je je ‘ik-wil’ zegt, een prachtige fotoshoot organiseert, geniet van een uitgebreid bruiloftsontbijt en de hele nacht danst, voordat je je terugtrekt in je bruidssuite … alles in één plaats. Veel kasteeleigenschappen hebben speciale ruimtes waarin ze een vergunning hebben om ter plaatse huwelijksceremonies te houden; dit kan zijn in een geheime kapel, grote zaal, of misschien buiten op een terras met gazon.

 

Een stukje exclusiviteit in een kasteel

Exclusiviteit is vaak van groot belang voor een bruid en bruidegom; ze willen genieten van hun huwelijksfeest in het gezelschap van alleen hun speciale vrienden en familie; kastelen zijn vaak exclusief te boeken, wat betekent dat je de hele tijd de ruimte voor jezelf hebt … nu voelt je je echt koning en koningin! Graag trouwen op een kasteel? Bekijk de mogelijkheden om je trouwdag te vieren bij Kasteel De Vanenburg een unieke trouwlocatie in Putten.

 

Gerelateerde artikelen

Familieweekend? De Veluwe!

Een eenvoudige en goedkope manier om uw houtgereedschap te slijpen.

Cilinderslot openen met lockpick setje