Risingflowradio
Image default
Hobby en vrije tijd

Familieweekend? De Veluwe!

Wellicht denkt u bij de Veluwe als eerst aan herten, uitgestrekte heiden en mooie bossen, maar wist u dat er ook veel activiteiten rondom de Apeldoorn liggen die geschikt zijn voor kinderen? Daarnaast zijn er ook genoeg overnachtingsmogelijkheden speciaal voor families. Van vakantiehuizen tot aan luxe hotelkamers voor families. Dit alles maakt de Veluwe een zeer ideale locatie voor familieweekenden. Bent u al overtuigd?

Het leukste uitje voor de hele familie

Een geslaagd familieweekend bestaat uit leuke activiteiten die geschikt zijn voor elke leeftijdscategorie. Bestaat uw familie uit jonge en oudere kinderen en zoekt u nog een leuke activiteit? Dierenpark Apenheul is een leuk uitje voor iedereen! Kinderen in elke leeftijdscategorie én ouders kunnen hier gerust de hele dag doorbrengen. In het park bevinden zich meer dan 300 apen, waarvan meer dan de helft zelfs vrij rondloopt. Omdat deze dieren “apenslim én handig” zijn, wordt aangeraden om gebruik te maken van de aapvrije-tassen die beschikbaar zijn bij de ingang. Wilt u meer te weten komen over de 38 soorten apen in het park? Volg dan een rondleiding met de gids en komt alles te weten over de apen en hun leefomgeving. Een dagje Apenheul betekent gegarandeerd veel plezier, veel kennis en bovenal: veel gelach! Brul mee met de gorilla’s, klim in het Na-aaphuis en verken de grote speeltuinen. Goed om te weten: er zijn genoeg lunchmogelijkheden en de Apenheul is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. En, wilt u na een dagje aapjes kijken even in ontspannen setting bijkomen? Kies dan voor een diner en wellicht een overnachting bij De Cantharel, het Apenheul hotel voor de hele familie!

Hét pretpark voor de jongste

Bestaat uw familie voornamelijk uit jonge kinderen? Dan is Kinderpretpark Julianatoren het ideale uitje voor uw familie. U heeft keuze uit 60 attracties en Jul en Julia de Muis geven samen met hun vriendjes verschillende voorstellingen! Daarnaast kunt u zelfs een kijkje nemen bij Jul en Julia de Muis thuis. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen. Het park is vanaf eind maart tot begin september geopend. Bent u benieuwd naar de exacte openingstijden, de attracties en meer informatie? Bezoek dan de website van Julianatoren voor meer informatie. En heeft u geen zin meer om helemaal naar huis te rijden na het dagje weg? Blijf dan overnachten bij Julianatoren. Hotel Van der Valk Apeldoorn, de Cantharel, biedt u diverse mogelijkheden.

Totaalpakket voor een weekend weg?

Wilt u een bezoek aan de Apenheul of Julianatoren combineren met een overnachting in de buurt? Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel ligt op slechts 5 minuten rijden van de Apenheul en op 11 minuten van Kinderpretpark Julianatoren. Bovendien kunnen families na een gezellige dag uitrusten in een van de familiekamers óf in het grote landhuis. U houdt dus genoeg tijd over om lekker te ontspannen of voor overige activiteiten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw familie bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Bezoek de website vandervalkapeldoorn .nl voor meer informatie of neem telefonisch contact op met 055 541 44 55.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/