Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Namaak hoverboards ter waarde van 10 Miljoen Dollar in beslag genomen door de overheid.

Op 27 januari 2016 namen de US douane en Grenspatrouilles 16.000 namaak hoverboards met valse handelsmerken en namen in beslag. Men schatte de waarde ervan op ongeveer 10miljoen $. Dit was de grootste inbeslagname tot op dat ogenblik.

Voordien werden al 300 valse hoverboards in beslag genomen in een haven van Miami, waarvan men de waarde schatte op 94.000 $.

Alhoewel namaakproducten zeker niet nieuw zijn, is dit zeker wel groot nieuws voor de hoverboard industrie en de gebruikers in het algemeen, als we het gevaar en de ernstige lichamelijke verwondingen voor ogen zien. Deze inbeslagnames tonen hoe de autoriteiten en de regeringen wereldwijd zich beginnen toe te leggen op deze gevaarlijke producten. Er is geen twijfel dat ze zich verder zullen blijven doen.

Recent voerden de US CPSC nieuwe reglementen in die alle bedrijven en verdelers van elektrische scootmobielen nieuwe vereisten oplegden betreffende nieuwe veiligheidstesten en certificaten. Dit heeft geleid tot het feit dat veel kleinhandelaars zowel on-line als offline tijdelijk bepaalde hoverboards uit de running namen als voorzorgsmaatregel.

Eindelijk denken we dat dit wel prachtig nieuws is. We vertrouwen erop dat veel van de gevaarlijke nepbedrijven stilaan zullen verdwijnen, terwijl de wettelijke bedrijven sterker dan ooit naar voren zullen komen. Dankzij de enorm verbeterde reglementering en veiligheidsnormen zullen de gebruikers meer en meer vertrouwen krijgen in de wettelijk bedrijven die kwaliteitsproducten op de markt brengen. Ontploffingen en branden van Hoverboards zullen spoedig tot het verleden behoren en de industrie zal volop kunnen groeien in haar mogelijkheden.

Ondertussen moeten we nog veel opzoekingen doen om de veiligste bedrijven te vinden die omgaan met de jongste veiligheidsnormen. We hebben dat opzoekingswerk reeds voor jou gedaan en bevelen enkel producten aan die conform deze normen zijn. 

Van de redactie van Swheels: de enige plek om kwaliteits hoverboards te kopen!

https://www.swheels.nl

Gerelateerde artikelen

Enkele redenen waarom elektrische installaties goed en correct moeten zijn

Vakantie Reizen – Plan vooruit als het gaat om Airport Parking

Plastic flessen en andere verpakkingsmaterialen