Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Vakantie Reizen – Plan vooruit als het gaat om Airport Parking

De meeste reizigers zijn zeer goed op de hoogte van het belang om op tijd op het vliegveld te arriveren. Maar vaker niet dan wel, vergeten reizigers datgene dat ze de meeste hoofdbrekens oplevert en waar ze het meeste tijd mee verliezen voordat ze voet aan de grond zetten in de terminal: parkeren op het vliegveld, zoals Eindhoven.

Veel reizigers gaan er maar van uit dat ze vlak voor het vliegveld kunnen parkeren op een plek die dicht bij de terminal licht. Ze hebben hun ticket klaar voor gebruik liggen en genoeg tijd om door de security te komen. Maar als ze dan bij de parkeergarage komen merken ze dat alle goedkope plekken al bezet zijn! Of nog erger – dat echt alle plekken vol op het vliegveld vol zijn. Zoiets kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens vakantieperiodes. Dan zijn de plekken zo weg.

Maar er zijn gelukkig een aantal manieren waarop je kunt voorkomen dat je op het vliegveld komt te staan zonder parkeerplaats. De beste manier is natuurlijk om helemaal zonder auto naar het vliegveld te reizen. Neem een taxi, bus, shuttle of andere vorm van openbaar vervoer. Je kunt natuurlijk ook aan en vriend of familielid vragen om je te brengen en op te halen maar dat is onhandig voor hun. En wat als je een vroege ochtendvlucht hebt en je hen niet om 3 uur ’s nachts wakker wilt maken? Een andere manier is om te parkeren bij een van de particuliere parkeerplaatsen rond het vliegveld. Deze bedrijven halen en brengen je van het vliegveld op elk moment als je maar van te voren boekt. Als je in dichtbevolkt gebied woont kun je waarschijnlijk ook wel een deeldienst vinden die je bij je eigen huis ophaalt. Deze diensten verdelen de kosten onder de andere deelnemers, waardoor jij geld bespaart. Maar als je echt zelf naar het vliegveld wilt rijden kun je in het achterhoofd houden dat je ook van te voren een parkeerplek kunt reserveren. Uiteraard afhankelijk van waar je woont, omdat een aantal vliegvelden deze dienst nog niet aanbiedt, maar het is zeker het proberen waard, toch? Als je naar een van Nederland’s grotere vliegvelden, zoals Schiphol vliegt, kun je waarschijnlijk wel terecht voor vooraf geboekte parkeerplaatsen via meerdere bedrijven.

Je kunt hier meer informatie vinden: https://eazzypark.nl.

 

 

https://eazzypark.nl

Gerelateerde artikelen

Het kiezen van de beste 24/7 slotenmaker.

Enkele redenen waarom elektrische installaties goed en correct moeten zijn

Kernzaken die de besluitvoering bij scheidingen beïnvloeden