Risingflowradio
Image default
Muziek

Muziekles bij Muziekkunde

Muziekles bij Muziekkunde

Wil je jouw muzikale talenten ontplooien? Kom muziekles volgen bij Muziekkunde! Of je nu op zoek bent naar songwritinglessen, zangles, keyboardles of gitaarles, bij Muziekkunde ben je aan het juiste adres. Muziekkunde is in 2017 opgericht door Romy Dya. Zij is singer/songwriter en heeft naast haar eigen werk al vele mooie samenwerkingen op haar naam staan. Zo heeft Romy Dya onder andere samengewerkt met Martin Garrix, David Guetta, Sharon Doorson, Maan en Roxeanne Hazes. Zij heeft Muziekkunde opgericht met als doel haar passie voor zang- en songwritingles uit te dragen en leerlingen van Muziekkunde zich te laten ontwikkelen tot het hoogste niveau dat een artiest kan behalen.

Locaties Muziekkunde

Bij Muziekkunde kun jij jezelf zijn en jouw talenten ontdekken. De professionele docenten van de muziekschool zoeken naar jouw authenticiteit en halen het beste in je naar boven. Muziekkunde heeft twee locaties. Wil je graag muziekles volgen in Amsterdam? Of woon je in de buurt vanAlmere? Dan is Muziekkunde de muziekschool waar je zijn moet. De zanglessen worden zowel in Amsterdam als in Almere gegeven.

Muziekkunde heeft je nog veel meer te bieden!

Naast het volgen van muzieklessen kun je bij Muziekkunde ook terecht voor workshops, zoals een workshop waarin je leert je eigen lied te schrijven. Ook wanneer je een vrijgezellenfeestje, jubileum of iets anders te vieren hebt, biedt Muziekkunde een leuke teambuilding activiteit aan, waarbij jullie samen gaan zingen op jullie eigen geschreven lied. Hierbij kan Muziekkunde ook bij jou op locatie komen. Dat is nog eens handig!

Vragen en contact

Heb je vragen met betrekking tot de muzieklessen of wil je graag muziekles/een workshop volgen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Muziekkunde! Wie weet speel of zing jij straks ook de sterren van de hemel!

 

https://muziekkunde.nl/