Risingflowradio
Image default
Muziek

Een mooie vleugel kopen doet u bij deze specialist

Wilt u graag een goede vleugel kopen in de omgeving van Utrecht? Het bedrijf Evert Snel in Werkhoven is specialist op het gebied van piano’s en vleugels. Zo kunt u er een nieuwe piano of vleugel kopen, maar kunt u er ook terecht voor restauratie, pianoafstemming of het huren van een van deze twee muziekinstrumenten. Kiest u voor het aanschaffen van een nieuwe piano of vleugel, dan zullen de medewerkers van deze firma u begeleiden tijdens uw zoektocht naar het perfecte instrument. Al snel zult u er ontdekken wat u wel en niet aanspreekt aan de verschillende vleugels en ontstaat er een interessant wensenlijstje. Gaat u voor een Yamaha of wordt het misschien toch een Bechstein?

Het verschil tussen nieuw en occasion

Wilt u een vleugel kopen? Dan is het eerst belangrijk om op de hoogte te zijn van het verschil tussen nieuw en occasion. Een nieuwe vleugel spreekt voor zich, ongebruikt, kersvers, zo uit de verpakking. Een occasion daarentegen is een ander woord voor een tweedehands model. Deze optie wordt wat vaker gekozen door een beginnende pianist of de pianist met een wat kleiner budget. U kunt met een occasion model echter een zeer leuke vleugel kopen die nog in prima staat verkeerd. Vindt u het spannend om een tweedehands model te kopen? Dan kunt u altijd uw pianoleraar of een andere expert op het gebied van piano’s met u meevragen. Dit geldt uiteraard ook wanneer u een nieuw model wilt. Een vleugel aanschaffen is namelijk een flinke uitgave.

De enige dealer in Nederland van dit bekende Italiaanse merk

Kent u het Italiaanse merk Fazioli? Vleugels van dit merk zijn erg kostbaar en worden volledig met de hand gemaakt. Daarnaast wordt er dikwijls de vergelijking gemaakt met een Ferrari binnen de autowereld. Beide zijn luxueus in hun soort en hebben een enorme uitstraling. Hier hangt wel een prijskaartje aan, maar u krijgt er dan ook veel voor terug. Evert Snel is de enige Fazioli-dealer binnen Nederland. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan zijn zij de uitgelezen personen om u hier verder over te informeren en te helpen. Neem daarom contact met hen op.

https://www.evertsnel.nl

Gerelateerde artikelen

Muziekles bij Muziekkunde

Een klassieke gitaar kopen voor kinderen wordt een groot succes

Een onvergetelijke herinnering aan de basisschool met een leuke eindmusical