Risingflowradio
Image default
Winkelen

Dit moet u weten wanneer u een e-sigaret gaat kopen

Wilt u een e-sigaret kopen? Wanneer u overschakelt van een tabakssigaret naar een e-sigaret is het in eerste instantie best een zoektocht. Aan de andere kant biedt het internet heel veel voorlichting. In veel gevallen is het als beginner handig om met een startset, een paar verschillende smaken vloeistoffen en een reserve coil te beginnen. Deze startset met e-sigaret kunt u via diverse wegen kopen, zoals bij Smokeless Nederland. De smaken variëren nogal. Fruitsmaken zijn op dit moment het meest populair. Een deel van de e-sigaretten is dusdanig samengesteld dat iedereen deze zo kan aanpassen en maken, dat er altijd wel eentje te vinden is die perfect bij uw smaak past. In zo’n geval kunt u het best een MOD kopen. Dit soort e-sigaret kunt u volledig naar smaak samenstellen.

Hoe werkt een e-sigaret?

De coil is een spiraal in de e-sigaret. Deze zorgt voor het omzetten van de vloeistof naar damp. Op het moment dat de vloeistof de metalen spiraal aanraakt, verdampt de vloeistof en gaat het condenseren. Vandaar dat men niet spreekt over roken, maar dampen. De damp is veelal doorzichtig. Het feit dat er geen teer wordt verbrand, zoals bij een echte sigaret, maakt dat er stemmen opgaan om te dampen. Natuurlijk zijn de vloeistoffen die verdampen ook niet allemaal even gezond, maar een e-sigaret kopen is een minder ongezonde optie dan de ouderwetse sigaret.

Stoppen met roken met behulp van een e-sigaret

Niet iedereen is gelijk om. Een e-sigaret of een MOD kopen is best een stap. De echte zware roker zal veel minder nicotine binnen krijgen dan normaal en zeer zeker het verschil merken. Sommige mensen ervaren droogte in de mond. Het kan ook voorkomen dat u verkeerd reageert op de stof propyleenglycol. Dit is één van de ingrediënten van de vloeistof. Wanneer de e-sigaret wordt gebruikt om te stoppen met roken, kan men er voor kiezen om telkens een vloeistof met een lager nicotineniveau te nemen. Steeds een beetje minderen, totdat de dag daar is om echt te stoppen. Het is ook aanzienlijk goedkoper. Dat maakt het voor veel mensen de overweging waard om de echte sigaretten de deur uit te doen en een e-sigaret of een MOD te kopen.