Risingflowradio
Image default
Muziek

Een onvergetelijke herinnering aan de basisschool met een leuke eindmusical

Een van de laatste dingen die kinderen in groep 8 van de basisschool ondernemen, is de eindmusical. Voor dit speciale moment wordt maandenlang geoefend en veel kinderen vinden het spannend om de musical te laten zien aan hun ouders en familie. Iedere leerling wilt een leuke rol in de musical om zichzelf te laten zien en de leraar wilt dat alle leerlingen schitteren op het podium om zo op een leuke manier afscheid te nemen van de basisschool. Met een leuke, originele eindmusical weet u zeker dat alle leerlingen het naar hun zin hebben en dat iedereen een gepaste rol heeft. Bij Het Verkeerde Beentje vertalen ze verschillende kinderboeken naar originele musicals met leuke liedjes. Lees verder en kom erachter zij voor u kunnen betekenen.

Ontvang een musicalpakket en start met repeteren

Op de site van deze specialist kunt u verschillende voorproefjes bekijken. Zo kunt u van iedere eindmusical een aantal nummer beluisteren en een stuk van het script lezen. Op deze manier komt u er zelf achter of de musical past bij uw leerlingen. Wanneer u de perfecte eindmusical heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig bij hen bestellen. Zij sturen een uitgebreid musicalpakket op met verschillende handige producten. Natuurlijk mag het script niet ontbreken, maar ze geven in het script ook diverse aanwijzingen en suggesties voor het optreden, de kleding en het decor. Verder vindt u in het musicalpakket dat u opgestuurd krijgt ook het volgende:

  • Bladmuziek
  • Het boek waar de musical op gebaseerd is
  • Opvoeringsrecht
  • Regieboek
  • Meerdere tekstboekjes
  • De cd’s met de muziek en geluidseffecten

Kies de favoriete eindmusical van uw klas

Om er zeker van te zijn dat u een leuke eindmusical kiest, kunt u natuurlijk ook de leerlingen van uw klas vragen welke zij leuk vinden. Zij moeten de musical natuurlijk ook gaan opvoeren. U heeft de keus uit vele verschillende musical die gebaseerd zijn op kinderboeken, waardoor er altijd wel musicals tussen zitten die uw leerlingen herkennen.

https://www.verkeerdebeentje.nl/