Risingflowradio
Image default
Auto’s en Motoren

Boot volgen

Het volgen van uw eigen boot heeft vele voordelen. Het volgen van een boot wordt mogelijk gemaakt door het installeren van een GPS tracker in de boot. De GPS tracker meet locaties via GPS (satellieten) en verstuurt de locaties naar het online account, waar u via de website of smartphone app op ieder gewenst moment de locatie kunt inzien. De GPS tracker is bijvoorbeeld ook geschikt voor een jetski.

 

GPS tracker boot

De GPS tracker wordt aangesloten op de accu van de boot. Bij beweging en bij stilstand kan de GPS tracker locaties meten en doorsturen naar het online account. Zo is het ook mogelijk om meldingen te ontvangen bij diefstal, sabotage of wanneer de boot de ingestelde veiligheidszone verlaat. Heeft de boot geen voeding? De TrackJack Endurance plaatst u in de boot door middel van een magneetstrip en meet 1 tot 12 locaties per dag. Afhankelijk van de locatieafgifte gaat de batterij tot 5 jaar lang mee.

 

Boot volgen ter beveiliging

Boten worden helaas regelmatig ontvreemd. Door het installeren van een GPS tracker in de boot is het terugvindpercentage hoger. U weet namelijk waar de boot zich bevindt en kunt de coördinaten doorgeven aan de politie of zelf er achteraan gaan. U ontvangt een melding wanneer de boot verplaatst wordt zonder dat het contact aan staat of wanneer het systeem wordt losgekoppeld van de voeding. De veiligheidszone kunt u zelf instellen, bijvoorbeeld tot 100 meter rondom de haven. Vaart de boot eruit, ontvangt u direct een melding.

Boot volgen op vakantie

Niet alleen voor de beveiliging is de GPS tracker een uitkomst. Gaat u op vakantie met de boot? U kunt precies zien welke route de boot heeft afgelegd. Leuk om te bewaren voor later! Afhankelijk van het servicelevel kunt u tot één jaar routes terugkijken. Weet u nog welke routes u vorig jaar met de boot heeft afgelegd? Met de boot GPS tracker wel.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/boot/