Risingflowradio
Image default
Woning en Tuin

Keukenkranen voor het gemak

Natuurlijk kun je keukenkranen in allerlei soorten en maten kiezen. Een kraan met een prachtig design staat super mooi in je nieuwe keuken. Maar soms is het handig om niet alleen naar het uiterlijk van de kraan te kijken maar ook naar het gebruiksgemak.

Er zijn veel nieuwe technologieën ontwikkeld voor kranen, waardoor een kraan tegenwoordig veel meer kan dan vroeger. Hij geeft niet alleen maar gewoon warm en koud water maar kan bijvoorbeeld ook gekoeld water, gekookt water of gefilterd water geven.

Ook kun je kranen helemaal afstemmen op jouw gebruik.

Hoge of lage uitloop

Heb je moeite om je pan onder de kraan te krijgen? Dat zal niet meer gebeuren. Je kunt nu namelijk ook kiezen voor drie uitloophoogtes bij je keukenkraan. Een lage, gemiddelde of hoge uitloop. Zo weet je zeker dat je alle ruimte hebt om de afwas te doen.

Ook kun je kiezen voor een draaibare uitloop, waardoor je je kraan naar de zijkant kunt verplaatsen. Zo heb je de ruimte om je afwas in de gootsteen kwijt te kunnen.

Kraan met handdouche

Behalve een hoge of lage uitloop, kun je er ook voor kiezen om een kraan met een handdouche te nemen. Zo kun je gemakkelijk groente wassen of de pannen afwassen. Ook kun je dit sproeistukje soms uittrekken, waardoor je overal gemakkelijk bij kunt.

Door de verschillende designs past een kraan altijd in de keuken, welke stijl je ook kiest. Ook voor mensen die van minimalisme houden zijn er strakke sobere kranen die passen bij hun levensstijl. Vele van deze kranen kan je online kopen via de webwinkel keukenkranen.net.

https://www.keukenkranen.net/categorie/keukenkranen/