Risingflowradio
Image default
Gezondheid

Een bijzondere acupunctuurpraktijk in Delft

Elke week lichten wij een bijzonder praktijk uit op het gebied van gezondheid. Dit keer acupunctuur en de regio Delft. Wilt u weten wat de beste acupunctuur praktijk in Delft is? U heeft genoeg mogelijkheden, want Delft en de regio daarom stikt het van de vele praktijken. Van grote praktijken waar veel specialisten gevestigd zijn tot een kleine zelfstandige praktijken waar een acupuncturist alle tijd neemt voor u en uw klachten. Het is een zoektocht om de beste acupunctuur praktijk in Delft te vinden. Hieronder wordt een bijzondere acupunctuur praktijk in Delft uitgelicht.

Een praktijk in de schijnwerpers

 De praktijk staat onder leiding van een specialist die al jarenlange ervaring heeft op het gebied van acupunctuur. Daarnaast heeft ze verschillende boeken geschreven over de kracht van acupunctuur. Ze heeft dus veel kennis op het gebied van acupunctuur en oosterse geneeswijze. Niet alleen haar methodes zijn vooruitstrevend, ook geeft ze tips voor een gezondere levensstijl. Het combineren van advies en behandelingen ziet u ook terug in haar aanpak.  Acupunctuur behandelingen kunnen gecombineerd worden met andere traditionele Chinese behandelmethodes. Daarnaast staat persoonlijke aandacht centraal in deze acupunctuurpraktijk in Delft. Tijdens de eerste afspraak worden de specifieke klachten besproken en de mogelijke gevolgen die u daarvan ondervindt. Vervolgens kiest de acupuncturist de behandeling uit die het beste aansluit bij de klachten. Specifieke acupunctuurnaalden worden gebruikt om in uw huid te plaatsen. De naalden zorgen ervoor dat de energiestromen in het lichaam veranderen en dat deze in balans komen. Door een hersteld evenwicht in energiebalans kunnen de klachten veranderen en uiteindelijk helemaal verdwijnen. De vooruitstrevende methodes en combinatie behandelingen die deze praktijk aanbiedt maakt dat ze de beste acupunctuur in Delft aanbieden.

 

Wat is acupunctuur

Acupunctuur is een oosterse geneeswijze en kan ondersteuning bieden bij veel verschillende lichamelijke en mentale klachten. Denk hierbij aan klachten zoals maagpijn, kiespijn, stressklachten al allerlei allergieën. Ook voor reuma of migraine kun je bij de acupunctuur praktijk in Delft terecht.