Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Sloten openen en vervangen in Leidschendam

De taken van een slotenmaker Leidschendam bestaan voor een grote deel uit het openen en vervangen van sloten. Het is heel verbazend hoeveel personen zich in een week buitensluiten in Leidschendam.

Buitengesloten raken komt heel vaak voor en een slotenmaker Leidschendam moet wel iedere dag een paar keer op pad om die personen uit de brand te helpen. Een situatie dat vaak voorkomt is dat de bewoner zijn sleutel in het slot laat zitten en de deur achter zich dicht trekt. Dan komt die later of gelijk erachter wat er gebeurd is. Meestal hebben ze wel een extra sleutel bij vrienden of een familielid maar hier hebben ze weinig aan. Hun eigen sleutel zit immers nog in het slot en van buiten kan er geen sleutel meer in het slot.

De enige die dan nog de deur open kan maken is een slotenmaker Leidschendam. Als de deur eenmaal open is kan het sleutel eruit worden gehaald en de bewoner kan weer verder met zijn dag.

Een andere situatie dat vaak voorkomt is dat het slot kapot gaat. Vaak drukken mensen nog zelfs door en breekt de sleutel af in het slot. Een slotenmaker Leidschendam kan de deur zonder probleem openmaken maar het slot moet vaak wel vervangen worden omdat deze al oud en versleten is.