Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Hoe installeer je deursloten

Recente rapporten laten zien dat de meerderheid van de huiselijke inbraken gebeuren doordat een deur niet op slot of kapot is. Als je deur niet veilig en zeker is, kan je hem net zo goed open laten en dieven uitnodigen. Niemand wil dat doen, dus de volgende optie is om de sloten te repareren of te vervangen. Je kunt dit zelf doen of een UTRECHT slotenmaker bellen. Als je handig bent, zal het geen probleem zijn om veiligheidssloten te vervangen.

Het eerste probleem dat je zult tegenkomen bij het vervangen van sloten is om de beste sloten te kiezen. Er is een grote verscheidenheid in veiligheidssloten en –stijlen op de markt tegenwoordig. Je beslissing zal het meest worden beïnvloed door het soort deur dat je hebt. Als je een buitendeur hebt, kan je een set beveiligingssloten overwegen. Deze sloten zullen een deadbolt bevatten. Er zijn verschillende soorten deadbolt sloten beschikbaar op de markt. Je kunt er een kiezen die van binnenuit sluit met een hefboom, of je kan gaan met een type dat van binnenuit sluit met een sleutel.

Nadat je het juiste slot hebt gekozen, moet je kiezen tussen een handel aan de linker- of de rechterkant. De stijl is gebaseerd op welke kat je de deur zal openen. Je zult ook moeten overwegen of de deur naar binnen of naar buiten open gaat. Om ervoor te zorgen dat je sloten effectief zijn, moet je deze details kennen. De volgende stap na het aanschaffen is om ervoor te zorgen dat je het juiste gereedschap hebt. Je hebt basisgereedschappen nodig zoals een hamer, schroevendraaier en een beitel. Je wilt beginnen met de installatie door eerst het oude slot en deurknop te verwijderen. Zorg ervoor dat je de oppervlakte van de deur schoonmaakt en kalk of smeer verwijderd dat daar kan zitten.

 

Dan is het tijd om de nieuwe sloten of klinken te installeren.

Je moet eerst checken of de nieuwe sloten in het gat past dat het oude slot heeft achtergelaten. Als dit niet het geval is kan je het gat groter maken met een beitel. Je kunt het gedeelte markeren met een potlood om de juiste grootte te waarborgen. Zodra je het nieuwe slot in het juiste formaat opening hebt geplaatst, moet je de individuele instructies lezen voor je nieuwe sloten. Ieder type slot zal zijn eigen, unieke manier van installeren hebben. De meesten zijn erg simpel, maar sommige vereisen precieze stappen om goed te passen. Wees niet bang, als het te moeilijk wordt, kan je altijd een slotenmaker bellen om je te helpen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam