Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Plastic flessen en andere verpakkingsmaterialen

Plastic is nog altijd één van de meest voorkomende verpakkingsmaterialen. Gelukkig kunnen stevige plastic verpakkingen vaak voor een langere tijd gebruikt worden en zijn het niet altijd wegwerpartikelen. Zo ook de plastic verpakkingsmaterialen van verpakkings webwinkel. Hier vindt u kwaliteit en een groot assortiment.

 

Plastic flessen en meer

Het assortiment bestaat naast plastic flessen ook uit bakjes, potjes en emmers. Deze zijn geschikt voor verschillende doeleinden. De verpakkingen, zoals bijvoorbeeld de plastic emmers, worden standaard geleverd met een deksel, waardoor ze goed zijn af te sluiten.

De plastic emmers zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Voor kleine hoeveelheden zijn er plastic emmers met een inhoud van 1 liter, oplopend tot wel 20 liter voor grotere hoeveelheden. Door de stevige sluitclip zijn ze gemakkelijk te openen en rondom af te sluiten. Ook heel handig: de variant met een hengsel om gemakkelijk mee te nemen. De plastic emmers zijn geschikt voor zowel food als non-food producten. Denk bijvoorbeeld aan (borrel)noten, zuivel of muesli, maar ook hobbykralen, spijkers of andere klusmaterialen.

 

Voor ieder product de juiste verpakking

Ook voor de andere verpakkingsmaterialen, zoals plastic flessen, geldt dat deze voor veel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. U kiest eenvoudig de verpakking die het beste past bij uw product. De verpakkingen zijn in veel gevallen per stuk te bestellen, maar ook is het mogelijk om een bestelling voor grotere aantallen te plaatsen.

 

Personaliseer met labels

De plastic verpakkingen kunnen gepersonaliseerd worden door middel van labels. Door bijvoorbeeld de emmers te voorzien van een label is niet alleen duidelijk wat de inhoud is, ook is in één oogopslag te zien om welk merk het gaat. Het maakt het product herkenbaar en is een goede reclame. De labels kunnen in verschillende formaten gemaakt worden en worden met de bestelling meegeleverd. Ze zijn zelfklevend en daardoor gemakkelijk op de emmers of andere plastic verpakkingen te plakken.