Risingflowradio
Image default
Aanbiedingen

Dit is waar jij op moet letten als je een accu voor je fiets gaat kopen!

Wie een e-bike heeft, weet hoe belangrijk de accu hiervan is. Zonder de accu heeft het hebben van een elektrische fiets geen toegevoegde waarde. Daarnaast bepaalt een accu in zekere zin hoe de prestaties van de fiets zijn. Zo zorgt het vermogen voor zowel de tijd waarmee jij met aandrijving kunt fietsen en voor zaken als de topsnelheid van de fiets in kwestie. Als je dan nu van plan bent om een nieuwe accu te kopen, is het wel handig om te even te kijken naar waar je allemaal op moet letten. Om je daarin wat tegemoet te komen, hebben we dit blog voor je geschreven. Je leest hier alles wat je moet weten over het kopen van geschikte fietsaccu voor jouw fiets!

Topsnelheid zegt niet alles

Veel mensen denken dat een hogere topsnelheid van de fiets automatisch een betere accu betekent, maar dit is niet waar. Doordat mensen letten op één enkele prestatie vergeten ze soms te kijken naar zaken als levensduur, actieradius en consistentie. Als jij hier wel op let is het verder geen probleem, want dan kun je binnen no time een geschikte accu vinden.

Hulp van een specialist

Het kan natuurlijk zijn dat je er niet helemaal uitkomt bij het vinden van een geschikte accu. Om die reden is het verstandig om eens contact op te nemen met de specialisten van Rebatt. Rebatt is geen standaard bedrijf dat enkel uit is op het verkopen van accu’s, maar kijkt eerder hoe er een mogelijkheid bestaat om er als beide partijen het beste uit te komen. 

Doordat de specialisten van Rebatt kennis en ervaring combineren, ben je aan het juiste adres over zowel advies over je fietsaccu als de fietsaccu zelf. Bestel vandaag nog! 

 

https://www.rebatt.nl/