Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Bij 123-Theorie in 1 dag je auto theorie examen halen

Moet jij je auto theorie examen nog halen? En vraag je je af: kan je je theorie examen in 1 dag halen? Ja! Dat kan! Bij 123-Theorie kan je een eendaagse theorie cursus volgen waarbij je dezelfde dag slaagt voor je CBR examen. Het mooie is, het is echt letterlijk 1 dag, je hoeft namelijk niet van te voren al te leren uit saaie boeken. Je leert alles wat je moet weten tijdens de cursus zelf, hoe ideaal is dat!

Schrijf je in op 123-theorie.nl

Online, op www. 123-theorie .nl kan je je inschrijven voor de eendaagse cursus. Je kan hier kiezen op welke locatie je de cursus wilt volgen. Wij geven de cursus in 11 verschillende steden door het hele land. De steden waar wij de cursus geven zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Goes, Breda, Enschede, Deventer en Zwolle. Waar je dus ook woont, er is altijd een cursus bij jou in de buurt. Vervolgens kan je een datum kiezen die voor jou goed uitkomt. Als je je inschrijving bevestigd hebt krijg je van ons een bevestigingsmail. Een paar dagen voor aanvang van de theorie cursus krijg je van ons nog een mail met informatie. Hierin staat onder andere de datum van de cursus en hoe laat je verwacht wordt. Ook krijg je al wat oefeningen zodat je je alvast een beetje kunt voorbereiden.

Theoriecursus Den Haag

Bij de meeste locaties begint de cursus vroeg in de ochtend. Heb je gekozen voor de theoriecursus in Den Haag? Dan wordt je om 07.00 verwacht in ons theorie lokaal. In de ochtend wordt je klaargestoomd voor het examen. Als alle stof geleerd is gaan we met elkaar lunchen. Je hoeft niet je eigen boterhammen mee te nemen, wij zorgen voor een heerlijke lunch. Als alle buiken vol zijn gaan we met zijn allen naar het CBR. Het vervoer naar het CBR regelen wij, eigen vervoer regelen is dus niet nodig! Vervolgens maak je je examen. En als het goed is wandel je met je auto theorie certificaat de deur van het CBR uit, geslaagd in 1 dag!

https://www.123-theorie.nl/