Risingflowradio
Image default
Beauty en verzorging

Make-up tips: Met deze trucs word je een make-up professional

Als het aankomt op make-up, vertrouwen we graag op tips & tricks van de topprofessionals. Wij houden van make-up tips van make-up artiesten, modellen, sterren en alle professionals in de industrie! Omdat ze alles eenvoudigweg makkelijker maken.

De besten in de industrie hebben hun geheime trucs onthuld, zodat we in de toekomst voor de spiegel een beetje slimmer en mooier worden! Daarom zijn we dankbaar voor elke make-up tip van professionals. Want met hun kleine trucjes lukt het zelfs een beginner om een grandioze look te creëren. En natuurlijk willen we je niet al deze waardevolle inzichten onthouden.

Make-up tips voor de perfecte ogen

Oog make-up is vaak het belangrijkste. Voor een gelijkmatige swoosh aan het einde houdt je de hoek van een creditcard vast en trek je het verlengstuk met de eyeliner langs de rand naar buiten. Teken eerst een hulplijn aan de wimperlijn met een puntig oogpotlood, dat gemakkelijker te gebruiken is, en teken het vervolgens met een vloeibare beweging!

Make-up tips voor een oogverblindende look voor je ogen

Als je zwarte, waterdichte eyeliner van binnenuit tussen de bovenkant van de wimpers plaatst, versterkt het meteen het uitzicht en laat de wimpers er twee keer zo dik uitzien. Om alle wimpers en de wortels te vangen bij het aanbrengen van de mascara, doe je het volgende: houd de wimperborstel verticaal en beweeg het tussen de bovenste haren.

Bedek vervolgens normaal gesproken om de kleur te verdelen en de wimpers in een stroomversnelling te brengen. Werk van buiten naar binnen. De buitenste haren hebben de meeste kleur nodig.

Nog een professionele tip van visagist James Kaliardos: hij verwijdert ongewenste oogschaduw en glitterresten op de huid met medische plakband. Dep de zones er voorzichtig mee.

https://www.prettyme.be

Gerelateerde artikelen

Wat is Maria Galland

De juiste zorg voor en na het waxen in Amsterdam-West

Kun je niacinamide gebruiken met vitamine C?