Risingflowradio
Image default
Aanbiedingen

Maak met deze tips de beste cocktails!

wat geld voor 1 glaasje gevraagd wordt. Maar wat als je ze zelf kan maken en ze ook nog lekker zijn? Lees de onderstaande tips en maak indruk op je kennissen als ze op bezoek komen!

Mojito

Misschien wel een van de meest bekende cocktails in de wereld: de Mojito. De mix van munt, limoen, rietsuiker, rum en spa rood is een geniale uitvinding in de cocktail wereld. De kunst met deze cocktail is om de munt, limoen en suiker goed met elkaar te mengen zodat de smaken helemaal in elkaar overgaan. Gebruik hiervoor een cocktailstamper, deze is echt essentieel om een goede Mojito te maken dus als je er nog niet een hebt, koop hem zo snel mogelijk!

Per glas, karaf of zelfs een emmer vol

Het stampen van de ingrediënten in deze cocktail kost veel tijd. Maak je er alleen 1 voor jezelf? Maak hem dan direct in je glas. Verwacht je jouw twee beste vrienden op bezoek? Maak de cocktail dan direct in een karaf, zo heb je de tweede ronde ook al klaar. Let er wel op dat het stampen met meer limoen, munt en suiker ook langer duurt. Neem hier ook de tijd voor om de smaken goed los te laten komen en later te mengen met de rum en spa rood. Verwacht jij een hele groep mensen op bezoek? Overweeg dan om de cocktail in een emmer of andere bak klaar te maken. Het kost even tijd, maar dan hoef je een aantal uur niet meer te stampen want jouw gasten vullen hun glas zelf iedere keer weer bij!

Aperol Spritz

Tegenwoordige is deze cocktail ook erg populair op zomerse dagen. Het voordeel is dat er niks geen gestamp aan vooraf gaat en het dus erg eenvoudig te maken is. Haal de Aperol uit de drankenkast, kies een geschikte prosecco uit jouw voorraad in je wijnklimaatkast, pak de spa rood uit de koelkast en snij een aantal plakjes sinaasappel. Heb je geen plek voor de spa rood in je koelkast? Het is wel belangrijk dat deze koud in geschonken wordt dus leg hem bij de prosecco in jouw ingebouwde wijnkoelkast en de spa rood is direct te gebruiken als je begint aan het maken van de cocktails!

https://www.wijnklimaatkast.nl