Risingflowradio
Image default
Dienstverlening

Kunstplanten kopen

Tegenwoordig is er weinig verschil meer te zien tussen echte of replicaplanten, althans visueel. Kunstplanten zijn nu hoogwaardige producten die er zo levensecht uitzien dat je ze normaal gesproken moet aanraken om te zien of ze echt zijn of niet. Maar zowel levende als kunstmatige kamerplanten spelen een rol, afhankelijk van waar je ze wilt neerzetten en waarvoor je ze wilt hebben. De plantne worden ook steeds vaker ingezet voor de interieurbeplanting.

Aan de ene kant hebben kunstplanten veel voor de hand liggende voordelen. Afgezien van af en toe een beetje afstoffen, hebben ze geen onderhoud nodig, zijn ze robuust en passen ze zelfs in de donkerste hoek van uw kantoor of huis. Waar je misschien niet de levende plant kunt plaatsen die je op het oog had omdat de locatie te donker / licht / koud / warm is, kan je de kunstplant overal neerzetten en het ziet er toch altijd goed uit.

Dus als kunstplanten er echt uitzien, geen zorg van jouw kant vereisen en overal kunnen worden geplaatst, waarom zou je dan in vredesnaam voor een levende kamerplant kiezen in plaats van enkele kunstplanten kopen?

 

Een beter gevoel met kunstplanten

Studie na studie heeft aangetoond dat (kunst)planten ons een beter gevoel kunnen geven. We zijn minder gestrest en ziek, productiever en creatiever, blijven langer en ontspannen meer als we in de buurt van planten zijn. Sommige van deze effecten komen voort uit het simpelweg kijken naar planten, dus kunstplanten kunnen onze stemming op bepaalde manieren verbeteren, maar ze kunnen onze lucht niet reinigen. Kortom, er zijn voordelen wanneer je overgaat tot kunstplanten kopen. Het mooie is dat ze nu zeer realistisch ogen en volop verkrijgbaar zijn in alle denkbare soorten en maten.

 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn kunstplant er buiten goed uitziet?

Waar kunstplanten buiten worden gebruikt, raden we aan ze om de paar weken te draaien om ervoor te zorgen dat eventuele vervaging (wat bij alle kunstplanten gedurende langere tijd zal gebeuren door toedoen van de zon) gelijkmatig en minder opvallend is. Het is ook raadzaam uw planten af ​​te schermen tegen extreme weersomstandigheden.