Risingflowradio
Image default
Aanbiedingen

Efficiënt sieraden inkopen – sieraden inkopen

Wanneer jij de eigenaresse bent van een webshop of fysieke winkel in de verkoop van sieraden, wil je dit graag zo efficiënt mogelijk doen. Maar op welke manier doe je dit nu zo efficiënt mogelijk? Dit is een vraag die ondernemers zich vaak afvragen. Door middel van de onderstaande tips, kun jij efficiënt sieraden inkopen.

 

Stap 1; welke sieraden horen bij mijn doelgroep?

De eerste stap bij het efficiënt inkopen van sieraden is het bepalen welke stijl en sieraden horen bij jouw doelgroep. Het is belangrijk om dit vast te houden, doordat jouws huidige doelgroep voor een specifiek soort sieraden langskomt, die ze al eerder bij jou hebben gekocht. Natuurlijk kun je blijven testen met kleine andere collecties, maar begin hiermee klein, zodat je niet onverwachts met grote voorraden blijft zitten. 

 

Stap 2; koop niet te klein en niet te groot in

De tweede stap bij het efficiënt inkopen van sieraden heeft te maken met de voorraad. Het is verleidelijk om grote voorraden in te kopen, doordat je bij veel groothandels toenemende korting krijgt bij het afnemen van grotere hoeveelheden. Echter moet je deze voorraad wel kwijt worden aan je klanten en is het belangrijk dat je hierin niet doorslaat. Ook moet je genoeg opbergruimte hebben om alle sieraden kwijt te kunnen en het overzichtelijk te laten zijn. 

 

Stap 3; koop op tijd nieuwe voorraad

Een erg belangrijk onderdeel van het efficiënt inkopen van sieraden, is het op tijd inkopen van nieuwe voorraad! Het laatste wat je als ondernemer wil, is het nee-verkopen van producten. Je wilt ten alle tijden snel kunnen inspelen op bestellingen. Het is daarom belangrijk om tijdig opnieuw bestellingen te plaatsen, hierbij moet je ook rekening houden met de levertijd van de groothandel. 

 

Stap 4; het totaalplaatje

Tot slot is het totaalplaatje van de verkoop van sieraden natuurlijk onmisbaar! Bij het efficiënt inkopen van sieraden, hoort ook het efficiënt inkopen van verpakkingsmateriaal. Je wilt tenslotte dat jouw prachtige sieraden perfect op locatie aankopen. Hierbij kun je denken aan bubbelenveloppen en vloeipapier, maar ook aan leuke stickers. 

 

Met deze stappen, zorg jij ervoor dat jij perfect efficiënt inkopen kunt doen!

 

https://nl.yehwang.com/