Risingflowradio
Image default
Aanbiedingen

Een blik in de toekomst van Opel

Net als alle grote autofabrikanten zit Opel midden in de transitie naar elektrisch rijden. Opel begon vroeg met de eerste elektrische modellen. 

Een pionier

Lang voordat elektrisch rijden groot werd, experimenteerde Opel al met elektrische auto’s. Zo werd in de jaren zeventig al getest met de Opel Elektro GT. Dit was een sportauto die was voorzien van een elektrische aandrijving. In 2009 introduceerde Opel de elektrische Ampera. Door de combinatie van een 150 pk sterke elektromotor en een 1,8-liter range extender was de elektrische Ampera goed genoeg voor dagelijks gebruik.

 In 2016 introduceerde Opel de Ampera-e. Een volledig elektrische gezinsauto uitgerust met een 204 pk sterke elektromotor en een 60 kWh lithium-ion-accupakket. Genoeg om 380 kilometer mee te rijden.

De Ampera-e was de start van het elektrische modellenoffensief van Opel. Inmiddels zijn er ook elektrische varianten van de nieuwe Corsa en de Mokka leverbaar. Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Elk jaar een nieuw model

Met zijn PACE!-strategie heeft Opel zich tot doel gesteld elk jaar minstens één nieuw model te introduceren. In 2019 was dat de Opel Corsa en in 2020 was dat de Mokka. Voor dit jaar is het de de Crossland en volgend jaar is de Astra aan de beurt. Tegelijkertijd met de nieuwe benzine uitvoeringen wordt er ook altijd een elektrische variant van dezelfde auto geïntroduceerd.

Opel Corsa

Als sinds 1982 is de Opel Corsa een ideale pittige stadsauto. De nieuwe Corsa staat in het teken van innovatie en technologie. Hij is voorzien van technologische snufjes die alle ritten aangenamer, comfortabeler, duurzamer en veiliger maken. Zo is hij leverbaar met Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Via Opel Corsa Private Lease is mogelijk om zowel de benzine als de elektrisch aangedreven Corsa te rijden voor een vast bedrag per maand.

Mokka

De nieuwe Mokka valt op door de dynamische looks die voortkomen uit de nieuwe designfilosofie van Opel. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk op de voorkant van de Mokka. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap langs de bovenkant van de zijramen naar de achterklep loopt. 

Het interieur is harmonieus, licht en ruim. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die elke rit comfortabeler en veiliger. Via Opel Mokka Private Lease is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Mokka te rijden.  Je hebt dan geen onverwachte kosten en gedoe. Ook de Mokka is zowel met benzinemotor als elektromotor te leasen.

Crossland

In de woorden prachtig én praktisch is nieuwe Crossland samen te vatten. Ook de nieuwe Opel Crossland is ontworpen op basis van de nieuwe designfilosofie van Opel. Net als alle nieuwe modellen is de praktische Crossland SUV direct herkenbaar als Opel door het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’.  Het is mogelijk om de nieuwe Crossland voordelig te rijden via Opel Crossland Private Lease.

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

https://leaseauto.nl/private-lease/opel/