Risingflowradio
Image default
Rechten

Deze notarissen helpen je bij het certificeren van jouw aandelen

Zoek je hulp bij het certificeren van je aandelen? Bij het notariskantoor Kooijman Autar in Rotterdam helpen ze jou graag. Zij geven je graag extra informatie over de zeggenschapsrechten en het economisch belang van deze aandelen. Het certificeren van aandelen wordt vaak ingezet bij werknemersparticipaties, zodat je sommige besluiten neemt met de algemene vergadering, zonder dat jouw werknemers aanwezig zijn. Bovendien helpen deze notarissen je graag wanneer je het certificeren van aandelen gebruikt voor een bedrijfsoverdracht in familieverband. Ook als je hulp van een notaris nodig hebt op andere gebieden, kun je bij dit kantoor terecht. Ze voeren namelijk niet enkel taken uit voor zakelijke klanten. Ook als particulier schakel je hen in.

Heb je een appartement gekocht?

Als je een appartement koopt, krijg je automatisch appartementsrechten. Ook wanneer je als eigenaar van een gebouw een deel van je gebouw wilt overdragen, heb je met deze rechten te maken. Je zult je gebouw dan moeten splitsen in verschillende appartementsrechten. Met een appartementsrecht in je bezit, ben je eigenaar van een deel van het gehele gebouw. Je hebt het exclusieve gebruiksrecht op een deel van dit gebouw. Dit deel noemt men het appartement dat je koopt. het is dus belangrijk dat je als toekomstige eigenaar van een appartement goed kijkt naar de splitsingsakte van de appartementsrechten. Dit doe je met behulp van een goed opgeleide notaris. Ga hiervoor langs bij notariskantoor Kooijman Autar in Rotterdam.

Diverse taken

Je kunt bij dit notariskantoor terecht voor een scala aan verschillende diensten. Zij bieden je hulp bij familierecht, zoals bij het digitaal nalatenschap, een samenlevingscontract of de voogdij over je kinderen. Ook voor zaken betreft onroerend goed, waar de appartementsrechten onder vallen, net als het kopen of ruilen van een huis, schakel je dit kantoor in. Daarnaast leer je omgaan met vermogen als je deze notarissen om hulp vraagt bij estate planning.