Risingflowradio
Image default
Vakantie

De perfecte reis op maat naar Australië

Een huwelijksreis Australië wie wil dat nu niet? Als jij interesse hebt, geven we je hier alvast wat leuke feitjes en interessante info. ‘Australia’ ook wel het ‘Commonwealth of Australia’ genoemd, ligt op het zuidelijke halfrond. Naast het vasteland wordt ook een groep eilanden in zowel de Grote als de Indische Oceaan (met als meest bekende waarschijnlijk Tasmanië) tot Australië gerekend.

Als je op een topografische kaart kijkt, zie je dat Australië zuidelijk van Indonesië en noordwestelijk van Nieuw-Zeeland ligt. De oppervlakte bedraagt in totaal circa 7.687.808.6 km² en dit getal maakt dat Australië het op vijf na grootste land is op aarde. De meeste bewoners hebben hun vaste plek in en vlak bij steden als Adelaide, Brisbane, Melbourne, Sydney, Perth en niet te vergeten hoofdstad Canberra. In totaliteit kent Australië rond de 23.000.000 inwoners. 

Individueel- en in alle luxe

Een individuele rondreis door Australië, hoe ziet die eruit? Dat hangt helemaal af van jouw wensen, verwachtingen en behoeften. Er zijn tal van opties en een paar voorbeelden lichten we hier graag toe. Australië kent oneindig veel hoogtepunten. All over Tours probeert er per reis zoveel mogelijk te combineren.

Wat denk je bijvoorbeeld van de woeste Kimberley kust, het Ningaloo Reef, wereldstad Sidney en de idyllische Blue Mountains? Kies je voor Australië, dan ligt er een verrassend actieve vakantie in het verschiet waarin je met walvishaaien kunt zwemmen en een authentieke cattle farm kunt bezoeken.

Het zuidoosten van Australië heeft onder meer een helikoptervlucht over de Twaalf Apostelen, de adembenemende Blue Mountains, een luxe safari bij Jervis Bay en een bezoek aan het historische Tilba Tilba in de aanbieding. En laten we de pinguïn parade op Philip Island, de koala’s en kangoeroes aan de Great Ocean Road en het wonderschone Grampians National Park niet vergeten. De mogelijkheden zijn talrijk. All over Tours zorgt ervoor dat jij dé vakantie van je leven zult hebben!

https://www.allovertours.nl