Risingflowradio
Image default
Internet

WordPress biedt de mogelijkheid tot een maatwerk website

U wilt een maatwerk website voor uw eigen onderneming? Optimale vindbaarheid in Google en een unieke stijl om te concurreren? WordPress biedt de oplossing voor al deze onderdelen. De WordPress specialist beschikt over de nodige ervaring om uw website zo hoogwaardig mogelijk te realiseren. WordPress is zelfs zo gebruiksvriendelijk dat als de website online staat, content door uzelf geplaatst kan worden. Mocht u niet weten hoe dit werkt dan kunt u ook altijd een WordPress cursus aanvragen. Neem vrijblijvend contact op met een webbouwer om de mogelijkheden te bespreken. Vele bedrijven gingen u al voor!

Waarom een website in WordPress?
Vertaal de identiteit van uw bedrijf naar een hoogwaardige website of webshop. WordPress beschikt over een breed scala aan thema’s om uw website gemakkelijk en snel online te zetten. Echter, de nadelen zijn dat u wellicht beperkt bent in de content die u er in wilt hebben. Een standaard thema is dan ook echt standaard. U wilt zich daarom als bedrijf onderscheiden met een unieke eigen website. Omdat WordPress zo uitgebreid is, is het mogelijk om een maatwerk WordPress website te realiseren. Het content managementsysteem van WordPress biedt de mogelijkheid om een geheel eigen maatwerk website te realiseren. Heeft u al een bestaande oude website? Dan wordt er gezorgd dat uw nieuwe website in positie zal stijgen. Is uw nieuwe website in positie gestegen? Dan zal de oude website niet meer van waarde zijn en offline gehaald kunnen worden.

Een maatwerk website of webshop in fases
Het begint met een marktonderzoek. In combinatie met een concurrentieanalyse word achterhaald welke doelgroepen u als bedrijf wilt aanspreken. Om de structuur, inhoud en opbouw te bepalen wordt gebrainstormd over de benodigde content, kleur en stijl. Na deze twee fases wordt uiteindelijk een ontwerp gemaakt, met als basis de hoofdpagina en vervolgens de toegevoegde pagina’s. Omdat de website geheel op maat wordt gerealiseerd kunnen er gemakkelijk aanpassingen gemaakt worden in WordPress. Een webshop wordt gerealiseerd met de WooCommerce plug-in. Hier kunnen betalingsmodules aan toegevoegd zoals iDeal. Uiteindelijk wordt er een testfase ingezet om te kijken of alles werkt. Dit is om te kijken of de website ook responsive werkt op andere platformen. Als alles naar wens is, kan de website eindelijk live! Ook als de website live staat zal nog gewerkt moeten worden aan de vindbaarheid. Dit kunt u overlaten aan een SEO-specialist.

Op zoek naar een specialist voor uw maatwerk WordPress website?
De creatie van uw website of webshop is een tijdrovend traject. Ook na de publicatie zal uw website onderhouden moeten worden. Wilt u een goede website die ook gevonden wordt? Laat dit dan over aan de webbouwers. Deze specialisten ontzorgen u van deze werkzaamheden zodat u zich verder kan richten op uw onderneming. Een maatwerk website kost u wat meer maar is het zeker waard. Een goede, hoogwaardige en unieke website waar u jaren plezier van zal hebben.