Risingflowradio
Image default
Eten en drinken

Lekker tahina Al Wadi eten

Wil je de lekkerste tahina proeven die je in Nederland kunt kopen? Kies dan voor tahina Al Wadi, Nu verkrijgbaar bij veel winkels in Nederland en je kunt het zelfs online bestellen.

Tahina is een populaire gerecht uit het Midden-Oosten en het is in de afgelopen jaren in Nederland ook ongelooflijk populair geworden. Het is zelfs zo populair dat Albert Heijn zijn eigen merk tahina verkoopt tegenwoordig en natuurlijk ook een paar andere merken. Vooralsnog hebben ze tahina Al Wadi niet in de schappen liggen maar ik heb wel het gevoel dat dit gaat veranderen, want het is heel erg populair.

Het is een van de weinige merken dat uit het Midden-Oosten zelf komt en het wordt dus ook daar gemaakt door de lokale bevolking. Zo heeft het toch een heel andere smaak dan de tahina dat in Europa of elders wordt geproduceerd. Het heeft een authentieke smaak dat je niet echt kunt vergelijken met de tahina van andere merken. Het verschil is niet echt goed te beschrijven en daarom moet je het zelf zeker proeven om te zien hoe lekker tahina Al Wadi is.

Wil je meteen tahina in huis halen? Bezoek dan een van de onderstaande websites.