Risingflowradio
Image default
Telefonie

Klantenservicetelefoon vertelt meer over bijvoorbeeld KPN en Telfort

Je kunt de Telfort helpdesk snel contacten door te bellen met Klantenservicetelefoon. De medewerkers van Klantenservicetelefoon kunnen allerlei handige informatie geven over Telfort. En ze zijn bereid je door te verbinden zodat je het bij dit ene telefoontje kunt laten. Heb je al gehoord van de Koopjes Kermis van Telfort? Dit zijn super interessante aanbiedingen die nu gelden. Zorg dus dat je er snel bij bent.

Wat denk je bijvoorbeeld van een 10 GB Sim Only abonnement dat twee jaar loopt, maar wel maandelijks opzegbaar is. Of van een 5 GB abonnement met 150 minuten voor € 17,50 per maand. En dan is er ook nog het Spotify Premium abonnement. Voor € 8,99 luister je voortaan overal naar je favoriete muziek. Bedenk wel: de Koopjes Kermis en ook de hier genoemde prijzen gelden nu, maar zeker niet voor altijd. Voor actuele gegevens verwijzen we je naar www.telfort.nl. En mocht de Koopjes Kermis voorbij zijn, niet getreurd. Bij Telfort zijn er zeker andere aantrekkelijke deals!

Internet en televisie met KPN

Overweeg jij voor thuis internet en televisie bij KPN te regelen? Dit is het telefoonnummer van KPN dat je kunt bellen om meer te weten te komen over de pakketten: 0800-0402. Internet en TV 4K is op dit moment populair. Je krijgt een gratis wifi-modem en internet tot een snelheid van 150 Mbit/s. Er zijn 20 miljoen wifi-locaties waar je gebruik van kunt maken. Op vijf apparaten kun je kosteloos KPN Veilig installeren. En dan televisie, dit is inbegrepen:

-twee 4K televisieontvangers;

-maar liefst 65 zenders waarvan meer dan 40 in HD;

-de mogelijkheid zowel onderweg als online televisie te kijken en om wanneer je wilt programma’s, series en films op te nemen;

-live pauzeren-optie;

-de thuis videotheek;

-een mooi aanbod aan radiozenders;

-Netflix.

Het netwerk van KPN is betrouwbaar gebleken, dus daar hoef je het niet voor te laten!

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl