Risingflowradio
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post 

Brievenbusbanket.nl is een webshop waar u ambachtelijk gebak kunt bestellen dat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl een heerlijk assortiment gebak geproduceerd wat precies in de afmetingen van een brievenbus doosje past. Het versturen van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel voor de ontvanger dat diegene niet thuis hoeft te zijn om het brievenbus taartje aan te nemen. Dit maakt het ontvangen van een taartje per post makkelijker en daardoor nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende smaken en formaten brievenbus taartjes waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u kiezen uit Haagsche Hopjes banket, Chocolade banket, Kaneel banket en Walnoot Sinaasappel banket. Ook is er de mogelijkheid om verschillende smaken te mixen in een groter formaat combinatiebox. Hierdoor krijgt de ontvanger een heerlijke proeverij aan taartjes per post. 

Brievenbus cadeau 

Een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is een prettige en unieke ervaring voor de ontvanger. Zodra de ontvanger het doosje opent ziet diegene als eerst een ansichtkaart met daarop een persoonlijk bericht van de verzender. Daarna kan de ontvanger genieten van het brievenbus taartje. 

Het bestellen van een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. U gaat naar de webshop brievenbusbanket.nl, u maakt een keuze uit het assortiment, u voegt een persoonlijke boodschap toe en u rekent gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor vele gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardagstaartje op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in zakelijke bestellingen voor bijvoorbeeld zakelijke relaties, personeel of collega’s. Of u nou 10 of 10.000 stuks wilt verzenden, niks is te gek voor brievenbusbanket.nl.

U kunt nu ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of via de e-mail. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur benatwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/