Risingflowradio
Image default
Woning en Tuin

Sedumdak cassettes, lekker makkelijk!

Wilt u meer weten over sedum cassettes? Dat kan! Bij NatureGreen verkopen we namelijk verschillende groendaksystemen, zodat we voor elk dak een passend systeem hebben. Deze laatste zijn wat moeilijker aan te leggen dan de cassettes, omdat ze uit verschillende lagen bestaan. De cassettes daarentegen zijn zo het dak op te schuiven. Dat is wel zo makkelijk!

 

Cassettes, een kant-en-klaar sedumdak

Sedum cassettes behoren tot de gemakkelijkste groendaksystemen en zijn daardoor zeer geschikt voor kleinere oppervlaktes. De cassettes zijn namelijk erg gemakkelijk in elkaar te schuiven of te klikken en hoeven niet meer op maat te worden gesneden. Ze zijn bij NatureGreen al verkrijgbaar vanaf €50 per vierkante meter.

 

Waar bestaat sedum uit?

De sedum cassettes bestaan uit verschillende lagen, waarvan op de bovenste laag sedumplantjes groeien. Sedums zijn kleine vetplantjes met een hoge waterbergende capaciteit. Dit houdt in dat ze veel regenwater kunnen opslaan in hun blaadjes, wat goed is tijdens periodes van droogte of zware regen. Ze zorgen zo namelijk voor minder overlast van overtollig regenwater en hoeven bijna niet te worden bijgesproeid wanneer het lange tijd heet en droog is. Het zijn dan ook hele robuuste plantjes!

 

Koop nu uw sedumdak cassettes bij NatureGreen!

Wilt u sedum cassettes kopen? Dan zit u sowieso goed bij NatureGreen! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met NatureGreen!

Gerelateerde artikelen

Keukenkranen voor het gemak

Keuken tegel mozaiek voor een unieke keuken

Kies het beste nieuwe cilinderslot