In deze design winkel vind je prachtige meubels voor jouw woning

Ben je net verhuisd bent en moet je daarom nieuwe meubels aanschaffen? Of ben je juist uitgekeken op het huidige meubilair en wil je daarom jouw interieur opfrissen? Het maakt niet uit, als je naar Home Heroes gaat, slaag je ongetwijfeld. Zij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment van meubels. In deze design winkel in Zevenbergen, in de buurt van Breda, stel je jouw complete interieur samen. Van de eettafel tot een bureaustoel en van banken en kasten tot verlichting en diverse accessoires; je vindt het hier. Zelfs meubels voor buiten zijn verkrijgbaar bij deze specialist. Of je nu naar hun fysieke winkel komt of online het aanbod bekijkt, de keuze is enorm.

Persoonlijk interieuradvies helpt jou op weg

In de showroom van deze design winkel vind je prachtige meubels van uiteenlopende merken als EYYE, Fritz Hansen en Vitra. Wanneer je door de winkel loopt, doe je op je gemakje inspiratie op voor het interieur van jouw woning. Heb je er toch moeite mee om een keuze te maken door het enorme aanbod? Dan is het mogelijk om aan een van de medewerkers van Home Heroes om persoonlijk interieuradvies te vragen. Hierbij helpen zij je om een afweging te maken tussen mooie en functionele meubels. Ook houden zij, indien gewenst, rekening met jouw budget. Dit hangt af van het type advies waar jij behoefte aan hebt. Je hebt de keuze uit:

  • Base advies: de basis wordt gelegd voor jouw interieur
  • Model advies: de specialisten stellen een totaalplan samen in overleg met jou
  • Turn Key: er wordt een totaalplan samengesteld, maar hier zit ook budgetbewaking bij

Bezoek de showroom

Is het tijd voor nieuwe meubels? Breng dan direct een bezoek aan de showroom van Home Heroes en laat je verrassen door de uitgebreide collectie. Je vindt deze design winkel in Zevenbergen, nabij Breda. Wil je de meubels liever vanuit huis bekijken? Bezoek dan de website van deze specialist en ontdek hun meubelaanbod.

https://homeheroes.nl/