Een particulier verpleeghuis met uitstekende, persoonsgerichte zorg

Risingflowradio

Woont u op dit moment nog geheel zelfstandig in uw eigen woning, maar heeft u eigenlijk particuliere ouderenzorg nodig en is het niet meer mogelijk om in uw eigen huis te blijven wonen? U wilt natuurlijk wel blijven genieten van de rest van uw leven. Bij Compartijn is dit mogelijk. Dit particulier verpleeghuis biedt persoonsgerichte zorg en goede service aan mensen die dit nodig hebben. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke levensstijl en uw zorgbehoeften. Dit particulier verpleeghuis biedt u een huiselijke sfeer aan wanneer u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen. Zij vinden het belangrijk om huiselijkheid en sfeer te creëren en ook om veiligheid te bieden.

Deel uw dag in zoals u dat wilt

Bij dit particulier verpleeghuis werken ze met een vast team medewerkers en zorgprofessionals. Zij verzorgen verschillende activiteiten, bieden begeleiding en staan voor u klaar met professionele hulp en de juiste verzorging. U heeft bij dit verpleeghuis de vrijheid om zelf uw dag in te delen. Vindt u het gezellig om met andere bewoners te lunchen of dineren? Of eet u liever op uw eigen kamer? Alles is mogelijk bij dit particulier verpleeghuis. De medewerkers van de Compartijn hechten veel waarde aan uw privacy, levensvisie en uw eigen identiteit. Daarom wordt uw appartement helemaal naar uw wensen ingericht.

Beleef de mooie momenten in het leven met uw familie

Wanneer u particuliere ouderenzorg nodig heeft, betekent dit natuurlijk niet dat u niet meer kunt genieten van de mooie momenten in het leven. Bij dit particulier verpleeghuis krijgt u particuliere ouderenzorg, maar beleeft u de mooie momenten samen met uw familie. Uw familie mag langskomen wanneer ze willen. Gezellig samen een kopje koffie drinken, uw verjaardag vieren of onverwacht de kleinkinderen een nacht laten logeren. Bij de Compartijn is het allemaal mogelijk. Wanneer u meer informatie wilt over de particuliere ouderenzorg die dit verpleeghuis aanbiedt, kunt u altijd contact opnemen met hun medewerkers. Zij kunnen u hier alles over vertellen.