Risingflowradio
Image default
Eten en drinken

Een fototaart van slagroom is een echte aanrader

De lekkerste verrassing die je kunt bedenken, is ongetwijfeld een fototaart van slagroom. Althans: er zijn waarschijnlijk tal van heerlijke producten die je te binnen schieten, maar zeker wanneer het gaat om een smakelijke verrassing voor een gezelschap, wil je dat iedereen ervan kan genieten. Je bent dan ook op zoek naar iets dat bij iedereen letterlijk in de smaak zal vallen. Is er dan een betere keuze denkbaar van een slagroomtaart? Jazeker: een fototaart met slagroom. Een taart met een mooie, persoonlijke foto is nog net wat specialer om te geven en te krijgen.

Een eetbare fototaart met slagroom zorgt voor leuke momenten

Het unieke een fototaart is natuurlijk dat deze eetbaar is, inclusief de foto. Dat zorgt altijd voor leuke momenten wanneer de taart wordt gegeven en de doos wordt geopend. De foto zorgt voor leuke reacties en vervolgens barst de strijd los: iedereen wil natuurlijk het leukste gedeelte van de foto en de meeste slagroom op zijn bord. Een slagroomtaart is ideaal voor het verwerken van een foto, omdat de bovenkant meestal vlak is, met aan de randen toeven slagroom. Dit betekent dat het grootste gedeelte van de bovenkant beschikbaar is voor het aanbrengen van een foto. Die foto wordt met een speciale food printer op een stuk marsepein gedrukt. Dit maakt de foto een smakelijk onderdeel van de taart.

Vandaag een taart bestellen, is morgen al in huis

Bij een partij als Toptaarten.nl kun je vandaag een taart bestellen en deze morgen in huis hebben. Ook een fototaart kun je dus op korte termijn in huis halen. Ga je een taart bestellen, dan wil je natuurlijk niet alleen een mooie taart met een hoge kwaliteit foto, maar ook een lekkere taart. Bij een specialist als Toptaarten.nl taart bestellen, betekent dat je een ambachtelijke, dagverse taart krijgt.

Gerelateerde artikelen

Gezellig en smaakvol uit eten in Eindhoven?

Lekker tahina Al Wadi eten

De de pizzabakker bij u op locatie.