Risingflowradio
Image default
Beauty en verzorging

De juiste zorg voor en na het waxen in Amsterdam-West

Wanneer je jezelf laat waxen bij beautysalon Senzera in Amsterdam-West, is het van groot belang om jezelf goed voor te bereiden. Je zorgt er hierdoor namelijk voor dat jouw behandeling in deze salon in Amsterdam goed verloopt. Het is bijvoorbeeld aan te raden dat je het haar op de te behandelen plek twee weken lang voor je afspraak laat groeien. Je haar is dan ongeveer één centimeter lang, waardoor het beste resultaat ontstaat na de behandeling. Indien je haar langer is dan één centimeter, zullen de ervaren medewerkers van Senzera in Amsterdam jouw haren trimmen alvorens de behandeling. Een ander advies is het dragen van los, katoenen ondergoed op de dag van de behandeling en het allerliefst ook één dag ervoor. Je voorkomt hiermee huidirritatie, waardoor de behandeling een stuk prettiger verloopt. Na het waxen bij deze salon in Amsterdam-West is het aan te raden om je huid te laten herstellen. Laat de huid zo min mogelijk in aanraking komen met de zon en bezoek dus geen zonnebank en ook geen sauna. Het is ook verstandig om 24 uur te wachten voordat je weer intensief gaat sporten en deodorant draagt op de behandelde plek.

Een populaire behandeling

Waxen in Amsterdam-West groeit enorm in populariteit, zowel onder vrouwen als mannen. Iedereen heeft door dat een zijdezachte, gladde huid enorm aantrekkelijk is. De gladde huid houdt tot wel vier weken aan na het waxen in Amsterdam-West. Naarmate je deze salon vaker bezoekt, zal je huid langer zacht blijven. Waxen is namelijk een grondige behandeling, waarmee ook de haarwortels mee worden genomen. De dichtheid van je haar neemt hierdoor af, waardoor het steeds langer duurt voordat ze teruggroeien. De haren die teruggroeien zijn daarnaast ook zachter.

Bezoek de salon

Wil jij jezelf laten waxen in een ervaren, deskundige beautysalon in Amsterdam-West? Bezoek dan zeker Senzera. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring en ruim 60 andere vestigingen in Duitsland en Oostenrijk, je weet dus zeker dat je hier goed geholpen wordt.

https://senzera.com/nl/